Жителите на Дарби, Англия, са ядосани заради мистериозен високочестотен бръмчащ

...
Жителите на Дарби, Англия, са ядосани заради мистериозен високочестотен бръмчащ
Коментари Харесай

Мистериозен непрестанен звън подлуди английски град

Жителите на Дарби, Англия, са ядосани поради тайнствен „ високочестотен бръмчащ тон “, който даже градският съвет не може да открие. 

Спокойствието на британски град е нарушено от непрестанен звън. Шумът в жилищен регион на Спондон, Дарбишър, стана толкоз мощен, че градският съвет извика специалисти, с цел да схванат какво може да бъде, пише Daily Star. Бяха показани разнообразни теории, от нови жилищни здания до вятърни турбини, само че към момента не е открит безапелационен отговор.

Миналия петък (12 април) локални поданици оповестиха, че са чули тайнствен звук.

„ Някой знае ли какъв е този високочестотен бръмчащ тон? Чувам го заран. Много досадно “, написа локален на страницата на Spondon Community Group във Фейсбук.
 Дарби, град в Англия, Спондон, пътен знак, скучен тон, звук в града, Шумът в жилищен регион на Спондон, Дарбишир, стана толкоз мощен, че съветът извика специалисти Снимка: Spondon Online
Много консуматори на обществените медии разясниха това известие, като написаха, че са чули и звуков сигнал. Въпреки опитите да получат отговор от градския съвет на Дарби, те също не съумяха да дадат неотложен отговор.

" Проучваме проблем, за който алармираха няколко поданици. Засега обаче не можем да установим от кое място идва шумът. Това е високочестотен тон, който се чува рано сутринта, а през вчерашния ден беше Чува се през по-голямата част от деня. Изглежда, че може да идва от търговски парк или Smart Parc “, написа Градският съвет на Дарби във Фейсбук.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР