Жителите на бургаското село Маринка могат да спят спокойно. Извергът

...
Жителите на бургаското село Маринка могат да спят спокойно. Извергът
Коментари Харесай

Пратиха зад решетките Христо Боба, държал под ключ 16-годишно момиче от село Маринка

Жителите на бургаското село Маринка могат да спят умерено. Извергът Христо Попов, прочут с прякора Боба, отива зад решетките, след наложена непрекъсната мярка " Задържане под стража ". Това реши Районният съд през днешния ден, научи Флагман.бг.

Боба е упрекнат в незаконно отнемане от независимост малолетно момиче от селото, което на 17 декември т.г. затвори в дома дружно с незрящо момче, и ги заплаши със разпра, след което потроши с секира заведението на фамилията на 16-годишната тийнейджърка.

Ако бъде приет за отговорен, в идващите до 10 години Попов може да ги прекара в пандиза. Боба и преди е лежал в пандиза за обезчестяване.

Както Флагман.бг единствен писа, крими героят примамил в дома си 16-годишното момиче и незрящо момче, затворил ги срещу волята им и почнал да ги заплашва. В суматохата момичето съумяло да позвъни на приятеля си, който дошъл за минути, сбил се с Христо Боба и я отървал, само че във въргала двамата счупили прозорец в къщата.

Тогава разяреният криминоген сграбчил секира и хукнал към пицарията в селото, която е въртяна от сестрата на 16-годишното момиче и разрушил стъклата, насякъл всичко, което му попаднало пред очите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР