Жители на "Уест Вилидж" излизат на протест. Причината е 25-годишнината

...
Жители на "Уест Вилидж" излизат на протест. Причината е 25-годишнината
Коментари Харесай

Нюйоркчани на протест заради Приятели

Жители на "Уест Вилидж " излизат на митинг. Причината е 25-годишнината от емблематичния сериал "Приятели ", поради която ще нарушат спокойствието им.

Всеки си спомня кафето "Central Perk ", в което основните герои прекарваха по-голяма част от свободното си време. Тяхното обичано диванче, което към момента се пази, ще бъде изложено пред постройката, в която живеят Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос. Идеята на "Уорнър брос " всеки да може да седне на него, разгневи доста хора, живеещи в нюйорския квартал.

Много върли почитатели на "Приятели " към този момент са възнамерявали да пътуват до "Уест Вилидж ", с цел да си създадат фотоси на въпросното място. Това значи, че голям поток от хора ще се изсипе там след по-малко от три седмици.

Все още управляващите в Ню Йорк не са издали заповед за затваряне на улицата, на която ще бъде подложен диванът, само че най-вероятно ще го създадат по искане на уредниците. Не е ясно и дали ще има организация за паркирането на колите.

„ На ден минават по 400 туристи, които стопират, с цел да преглеждат постройката. Снимат по през целия ден и по цяла нощ. Когато излизам, постоянно има по двайсетина души пред входа или пък някой пикае зад ъгъла. А в този момент, в случай че затворят и улицата, ще стане още по-зле ", споделя живущ в постройката, която живеят безгрижните другари.

Местните поданици към този момент са събрали подписка, с която упорстват от кино студиото да трансформират проектите си по този начин, че да не затварят придвижването на пешеходци и предотвратят възможни инициденти.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР