Жители на столичния квартал Горна баня решиха да си направят

...
Жители на столичния квартал Горна баня решиха да си направят
Коментари Харесай

В Горна баня: Жители сами си направиха пешеходна пътека

Жители на столичния квартал Горна баня взеха решение да си създадат пешеходна пътека на ул. Николай Хрелков до ул.643 , където е единствения метод към метрото от страна на квартала.

Кметът на регион " Овча купел " Ангел Стефанов заяви, че след постъпили сигнали и след това осъществена връзка с виновните институции се е оказало, че регламентирана пешеходна пътека е невероятно да се построи при актуалните условия. 

" Отнасям се с раздвоени усеща към създалата се обстановка . От една страна, буквата на закона би трябвало да се съблюдава, даже и да опонира на духа му. От друга обаче, когато публичният интерес и публичната сигурност го изискват, локалната общественост не би трябвало да се отхвърля да търси решение на проблемите и най-нормалното нещо е да получава поддръжка от институциите ", споделя още Стефанов. 

Очакванията на районният кмет са, че финансирането на втория стадий от ремонта на ул. Николай Хрелков ще бъде обезпечено в рационални периоди, тъй че жителите на Горна баня да имат естествен пешеходен достъп до метростанцията наоколо, оповестяват от.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР