Жители на щата Уисконсин, САЩ, заснемат (ще гледате видео по-долу)

...
Жители на щата Уисконсин, САЩ, заснемат (ще гледате видео по-долу)
Коментари Харесай

Високоскоростни НЛО, заснети от жители на Уисконсин

Жители на щата Уисконсин, Съединени американски щати, снимат (ще гледате видео по-долу) тайнствен клъстер от летящи светлини, които се движат в нощното небе с висока скорост.Съобщава се, че случаят се случва при започване на декември 2022 година, в регион на север от Милуоки. Вечерта на 1 декември няколко локални поданици виждат и снимат странни светещи НЛО, преминаващи над главите им.Една от очевидците, поискала да остане анонимна и избирайки да я посочват „ Кимбърли “, споделя, че за първи път вижда нещо сходно. НЛО се насочва право надолу към колата й, до момента в който тя и брачният партньор й пътуват по селски път.Когато стопират и излизат от автомобила те виждат в небето цяла група от светлини, които като че ли изникват непосредствено от въздуха, летят с висока скорост и по-късно стартират да се реят над земята.Свидетелката споделя:
„ Просто не можехме да разберем какво виждаме. Те се движеха изцяло тихо. Беше ясна и тиха нощ в Уисконсин … “
Други очевидци в околните градове и села също виждат мистериозните светлини, а някои се пробват да ги снимат със смарт телефоните си. В един от видеоклиповете може да се види по какъв начин светлините летят в небето с невероятна скорост.

 1 1 - Високоскоростни НЛО, снимани от поданици на Уисконсин (видео)
Що се отнася до това какви биха могли да бъдат тези обекти известната версия е, че са „ извънземни разследващи дронове “.Скептиците допускат, че „ тези светлини могат да бъдат проектирани от някой от земята “. Но Кимбърли показва песимизъм по отношение на това пояснение акцентирайки, че в предишното е виждала прожектори, и че феноменът, който е снимала наподобява доста по-различно от тях.

 Места в Уисконсин, където са видяни тези НЛО
Места в Уисконсин, където са видяни тези НЛОМетеорологичните данни демонстрират, че в онази нощ в региона е имало огромна облачност, само че не е имало стихии с гръмотевици и светкавици.Четете още: Над крайбрежния град Масейо, Бразилия, е сниман чудноват бял НЛО (видео)Когато публицисти разпитват инспектор на Федералната авиационна администрация на Милуоки с достъп до радарните данни, той споделя: “Не видях нищо на радара по това време – даже самолети. ”Странни НЛО в Уисконсин са видяни освен вечерта на 1 декември, само че и на 2 декември. Приблизително на 56 км от Грийнфийлд, Уисконсин, учителят Крис Новак пътува със брачната половинка си и двете си деца, когато жена му вижда странни светлини в небето.Новак споделя:„ Наистина в никакъв случай преди не съм виждал нещо сходно. Беше като редица светлини през облаците и пулсираше в небето необикновено бързо. През всичките 30 километра, които карах, продължавахме да ги виждаме. Нямаше логичност в това … Мигащите светлини се движеха от югозапад на североизток, по-късно от североизток на югозапад. “След това наблюдаване на феномена те стопират на паркинга на църквата в Грийнфийлд. Новак стартира да снима НЛО със своя смарт телефон, заснемайки пурпурно-синкав светещ обект витаещ в гъсти облаци и появяващи се линии бели светлини.Крис продължава описа си: “Той прелетя през облаците и се раздели на три разнообразни лъча. Движеха се с невероятна скорост. Много, доста бързо … ”Подобно на Кимбърли, Новак също отхвърля концепцията за прожектори на земята като допустимо пояснение.Той твърди:„ Виждал съм прожектори, водили сме децата си в Дисниленд. Често виждате прожектирани обекти върху облаците и те наподобяват доста по-различно от това, което видяхме в онази нощ. “Учителят демонстрира видеото си на другар метеоролог, който също няма разумно пояснение и се пробва да измисли метеорологичен феномен, който да изясни тези странни светлини.

 Фу Файтър до аероплан от Втората международна война
Фу Файтър до аероплан от Втората международна войнаНякои уфолози считат, че НЛО, следени в Уисконсин, са съмнително сходни на по този начин наречените светлини на „ Фу Файтър “ (Foo Fighter), постоянно виждани от водачите по време на Втората международна война, или на НЛО, които “нахлуват ” във Вашингтон през 1952 г.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР