Жители на комплекс Роял сити събират подписка срещу своя съседка,

...
Жители на комплекс Роял сити събират подписка срещу своя съседка,
Коментари Харесай

Съседи се оплакват от шумна компаньонка в пловдивски жилищен комплекс

Жители на комплекс " Роял сити " събират подписка против своя съседка, предлагаща конвой услуги. Дамата редовно тормозела съседите си, които алармираха до TrafficNews. Те настояват, че дамата, която се показва като Мис Катя в уеб страниците за компаньонки, е разгласила редица разгласи за платени секс услуги в интернет.

В обявата попада и адресът на бул. " Дунав " №5, който населява от четири месеца и го употребява за терен за любовни милувки. Живущите в комплекса обаче са твърдо срещу това и упорстват наемателката да се изнесе, поради систематичния звук и нарушаването на спокойствието.

Жителите в комплекса описаха, че всекидневно във входа им влизат съмнителни лица, които се насочват към жилището на Мис Катя. Възмутени са, че непрекъснато се блъскат порти, пуска се шумна музика когато и да е на денонощието, а това пречи на всички, изключително на тези, които са с дребни деца.

Ексцентричният тип на дамата също смущава както дребните деца, по този начин и техните родители, споделят те. Освен мощния звук от музиката и тръшкането на порти, хората се оплакват, че неведнъж са алармирали за казуса до притежателя на жилището, само че без необикновен триумф.

Съседи се оплакват от шумна компаньонка в пловдивски жилищен комплекс - 2
„ Според нас притежателят на жилището я прикрива. Наясно е с казуса и сме го търсили по този мотив няколко пъти, само че към този момент даже спря да дава отговор на позвъняванията ни ”, разяснява живущ в постройката. Той добави, че хазаинът „ сякаш ” е предал едномесечно предупреждение за освобождение на парцела от наемателя до 25-ти ноември, само че Мис Катя и разнообразни мъже не престават да се „ подвизават ” из етажите на постройката.

Съседите на Мис Катя считат, че притежателят неглижира казуса, като даже са алармирали и до полицията, само че от там също им декларирали, че не могат да създадат нищо, до момента в който не се изготви подписка от живущите в комплекса.

Trafficnews.bg се свърза и с Мис Катя, като тя отхвърли всички изказвания на съседите ѝ.

„ Никога никой от съседите ми не е пристигнал да приказва с мен, аз не съм имала спор с никого. При състояние, че пребивавам сама, тези неща, които приказват съседите ми са неуместни. Дружелюбна съм, не съм конфликтна, това са цялостни нелепости ”, разяснява дамата.

Тя показа, че си има задоволително главоболия и персонални проблеми, като счита „ тази драма за ненужна ”. Според дамата съседите ѝ тормозят хазяина ѝ с и без причина.

„ Знам разпоредбите и знам по кое време мога и не мога да чувам музика. Те не могат да споделят кой къде може и не може да живее, никой не е пристигнал при мен да ми каже, че има проблем с мен, всичко се прави зад тила ми. Жертва съм на нещо сбъркано, те ме излагат ”, описа още Катя.

Направихме опит да се свържем и със притежателя на парцела, само че безрезултатно. Наемателката обаче съобщи, че ще направи всичко допустимо да се изнесе по-скоро, с цел да завърши „ целият този панаир ”, само че въпреки всичко държи, в случай че някой има проблем с нея, да отиде и да беседват, вместо да алармира до медии.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР