Жител на Южна Каролина призна, че е участвал в заговор

...
Жител на Южна Каролина призна, че е участвал в заговор
Коментари Харесай

Американец призна, че е готвил терористични атаки срещу Белия дом и Тръмп Тауър

Жител на Южна Каролина призна, че е взел участие в скрит план за осъществяване на терористични офанзиви в Съединени американски щати и в чужбина от името на терористичната група " Ислямска страна ", заяви Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.
Според информацията на министерството за медиите, 34-годишният Кристофър Шон Матюс (известен също като Али Джибрил), е признал за скрит план в поддръжка на терористичната формация. От май 2019 година той е бил по отношение на 22-годишен гражданин на Тексас, който е обучавал по какъв начин да направи бомба. Матюс е признал, че е възнамерявал набези, в това число против Белия дом и " Тръмп Тауър " в Ню Йорк.
 Европа търси механизъм за надзор върху образованието на имами Европа търси механизъм за надзор върху образованието на имами
Европейският съюз би трябвало бързо да сътвори нов орган, който да управлява образованието на имами и да подсигурява, че техните послания към вя...
Министерството на правораздаването на Съединени американски щати съобщи, че обвиненият може да получи присъда до 20 години затвор. Той ще бъде съден на 4 март 2021 година в Сан Антонио, Тексас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР