Жител на София сигнализира за премахване на спортни съоръжения от

...
Жител на София сигнализира за премахване на спортни съоръжения от
Коментари Харесай

Премахнаха спортни уреди в София. Жител: Това е цената на безопасността СНИМКИ

Жител на София алармира за унищожаване на спортни уреди от двор на учебно заведение. Мъжът показа, че уредите са били отстранени за сигурност. Той изрази мнение, че по този метод подрастващите са лишени от място за спорт, в подмяна на повече време пред мобилните устройства. Мястото е 125 СУ " Боян Пенев ".

„ Миналата седмица беше цялостно с деца и детски смях. Днес е пустота. Това е цената на " сигурността ". Вместо да учим децата на спорт, принудително ги натикваме у дома пред компютъра и телефона. Идиотщина сътворена от ИДИОТИ! Става въпрос за изрязаните спортни уреди в двора на 125-то училище, “ написа Иван Иванов

„ Лелеее, какъв брой безвредно наподобява!, “ иронично написа мъж.

„ Следващия въпрос е - по какъв начин ще вършим безвредни кофички,набирания и нормалните други занимания? Отговора е елементарен - по никакъв начин. Също като казуса с дърветата: Има дървета има проблем. Изсечени дървена - няма проблеми. Чиста работа, “ разяснява различен.

„ Някоя поредна дебилна овца отново се е зазяпала в телефона и уредите са отговорни, че също толкоз дебилното и отроче, без никакви евентуално привички, се е блъснало, “ разясняват още.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР