Жител на Рим е бил нападнат от диви свине, докато

...
Жител на Рим е бил нападнат от диви свине, докато
Коментари Харесай

Рим „под обсада“: Глигани нападнаха мъж, докато разхожда кучетата си

Жител на Рим е бил атакуван от диви прасета, до момента в който разхождал кучетата си, написа в. " Република ".

Инцидентът станал  след среднощ. Мъжът, на име Стефано, който е оператор в италианската телевизия " Ла Сетте ", извел двете си кучета порода хъски в квартала Камилуча.

Зад околните кофи за отпадък излязла голяма дива свиня, последвана от други диви свине, и атакувала едното от кучетата. Мъжът почнал да рита свинята и тогава тя насочила вниманието си към другото куче, което подгонила.

Царят на животните търсел храна

То се пробвало да се изплъзне, само че излязло на пътното платно и било блъснато от преминаваща кола. Шофьорът на колата спрял и оказал помощ на притежателя на двете кучета.

Прегазеното куче било откарано в болница, а на мястото на случая с дивите прасета била извикана общинска полиция.

" Беше извънредно. Такива неща са неприемливи ", споделя нападнатият мъж.

Кметът на Рим Вирджиния Раги осъди фрагменти, които демонстрират по какъв начин чиновници на градската работа за събиране на боклуци хранят диви свине до уличните контейнери, съобщи Wanted in Rome.

Описвайки дейностите им като " недопустимо държание ", Раги прикани компанията да ревизира дали хората във видеото в действителност са нейни чиновници и в случай че е по този начин, да предприеме дейности против тях.

Нашествието на диви прасета се трансформира в проблем за италианската столица

Чуждестранните медии свързват наличието на животното с рецесията с боклука в града.

Жителите на северните покрайнини като Монте Марио и южните региони като Спиначето, в покрайнините на естествения резерват Децима-Малафеде, от дълго време се оплакват от проблеми, породени от диви прасета, само че през последните месеци се оповестява, че животните се следят всекидневно.

Жителите оповестяват, че дивите прасета ровят из уличните контейнери за отпадък и се разхождат из паркове и частни градини, наличието им е смущаващо, тъй като са доста покрай детски площадки и предизвикват многочислени пътни катастрофи за водачите.

Миналия месец, в град Арича, дива свиня атакува и умъртви йоркширски териер, до момента в който се кучето се опитвало да отбрани притежателите си и техните деца. Дивото животно се появило на входната врата на фамилията в среднощ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР