Жител на Оклахома е обвинен в изпращане на съобщения, заплашващи

...
Жител на Оклахома е обвинен в изпращане на съобщения, заплашващи
Коментари Харесай

Арестуваха американец, отправил смъртни заплахи към Байдън

Жител на Оклахома е упрекнат в изпращане на известия, заплашващи със гибел, някои конгресмени и техните фамилии. Това заяви американското министерство на правораздаването, представено от БГНЕС.

Според ведомството 58-годишният Джон Аренс е изпращал известия през май и юни до локалния ефирен канал KOTV, в които е заплашвал обществено да убие президента, членове на Конгреса и техните фамилии, в случай че не му бъде платено.
 Байдън показва нова тактика за битка с престъпността Байдън показва нова тактика за битка с престъпността
Рязкото увеличение на броя на закононарушенията в няколко от огромните градове в Съединени американски щати провокира от ден на ден безпокойствие у жителите на стр...

" Джон Аренс твърди, че е изпратил на Newson6 поредност от имейли със опасност да убие президента, членовете на Конгреса и техните фамилии, в случай че не получи пари. Онлайн заканите за ликвидиране на длъжностни лица и техните фамилии не остават без последствия. Арестът и обвиняването са първата стъпка. Хората би трябвало да носят отговорност за хипотетичните си дейности ", се споделя в информацията за ареста, оповестена на уеб страницата на американското министерство на правораздаването.

Аренс беше арестуван на 18 юни в дома му в Тълса. По време на разпита призна, че е създател на заканите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР