Жител на град Ла Пайн, Орегон, САЩ, е озадачен и

...
Жител на град Ла Пайн, Орегон, САЩ, е озадачен и
Коментари Харесай

След странна светкавица жител на Орегон открива мистериозен кръг в снега

Жител на град Ла Пайн, Орегон, Съединени американски щати, е заинтригуван и шокиран, откакто намира огромен “снежен кръг ” в задния си двор, няколко минути откакто мистериозна мълния осветява нощното небе.Очевидецът изпраща своя роман и фотография на кръга на уеб страницата на МУФОН. Той написа, че се приготвял за работа, когато кучето му почнало да се държи доста необичайно.Когато извел животното на открито, ярка мълния осветила небето. Човекът помислил, че електропроводът се е прекъснал, защото по тези места зимата е много сурова и вали доста сняг.Кучето му изтичало в задния двор, и когато го последвал се натъкнал на нещо, за което не може да откри разумно пояснение. В снега, който покрива двора, очевидецът разкрил кръгло образувание с диаметър към 9 метра. В същото време до кръга не се виждали никакви следи, като се изключи тези, които самият той бил оставил. 

 81783730 Copy - След странна мълния гражданин на Орегон открива тайнствен кръг в снега
Вътрешността на кръга била покрита с лед, а по краищата имало бухнал лек сняг. Кучето тичало доста разгорещено “в цялата зона “.
След като направил няколко фотоси на странния обект, мъжът се върнал в къщата с кучето, приготвил се и отишъл на работа. По пътя траял да мисли за това какво може да се е случило в задния му двор и дали неразбираемата ярка мълния е обвързвана с случая.Малко по-късно, към 8 сутринта, брачната половинка му се обадила на работа.Мъжът споделя:„ Тя ми заяви, че не могла да спи цяла нощ и се чувствала неспокойна, а ръцете й неизвестно за какво миришели на химикали … “Четете още: Ян Харзан, шеф на МУФОН: „ В Зона 51 няма НЛО и извънземни, те са в Зона S4. “Любопитно е също, че оня ден е изпратен отчет до МУФОН от място, което е единствено на 50 километра от Ла Пайн в Орегон. Описваното в него събитие се случва по същото време на 31 декември 2022 година, само че 2 часа по-късно, в 7.40 часа сутринта.Авторът на това известие вижда и снима чудноват обект с форма на топка, носещ се във въздуха над дърветата. За страдание, видеото не е необятно налично на уеб страницата на МУФОН, а са показани единствено няколко фрагмента от него.

 1 - След странна мълния гражданин на Орегон открива тайнствен кръг в снега
Свидетелят споделя:„ Той „ плуваше “, движеше се по диагонал, отвесно и хоризонтално във всички направления и като че ли не реагираше на поривите напразно. Когато споделям „ плуваше “, имам поради, че се движеше без изпитание, нямаше очевидно придвижване на детайлите и не издаваше тон. ”Очевидецът отбелязва, че „ понякога обектът стопира и се рее, а от време на време е изцяло имобилен “. Не е имал подредена траектория на полета.Той снима НЛО близо 20 минути.Мъжът продължава описа си:„ Обектът светеше в бяло, като понякога трептеше или да пулсираше леко, само че в никакъв случай не променяше цвета си. Очевидно беше по-голям и можех да го видя доста по-добре, когато беше по-близо до линията на дърветата, в сравнение с когато се издигаше в небето. “След 20 минути наблюдаване обектът полита в облаците, доста по-високо от опциите на цивилните дроновете. НЛО стои имобилен в облаците към пет минути, по-късно доста бързо отлита и изчезва.  
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР