Жител на Джорджия, САЩ, намушка до смърт 15-годишната си сестра,

...
Жител на Джорджия, САЩ, намушка до смърт 15-годишната си сестра,
Коментари Харесай

Потресващо убийство! Бивш пандизчия наръга 15-годишната си сестра 53 пъти, защото дълго ползвала банята

Жител на Джорджия, Съединени американски щати, намушка до гибел 15-годишната си сестра, тъй като дълго време е употребила банята. Братът аргументи повече от 50 удара на момичето с нож, без да може да спре, оповестява Mirror.

27-годишният Гавин Хендерсън се преместил в жилището, където живели майка му, братята и сестрите му, откакто напуснал пандиза. Професионалният нарушител бил прочут със своята обич към насилието и прекарал няколко години зад решетките.

 Фото © Mirror

Но това не бил единственият миг, когато Гавин заплашвал членовете на фамилията си. Той нападнал и другата съ сестра, поставяйки нож в гърлото й. За благополучие роднините съумяха да я измъкнат и никой не потърпевш.

 Фото © Mirror

В деня на убийството към 3 ч. следобяд Гавин трябвало да употребява банята, която била заета от Кийра. В този миг в къщата била 12-годишната им сестра, а майка им била на работа. Момичето, станало очевидец, споделя, че Гавин почнал да се кара с Кийра и решил да донесе ловджийски нож, дълъг 25 сантиметра. Когато Кейра изтичала на улицата и извикала за помощ съседите си, Гавин я нападнал.

 Фото © Mirror

Човекът признал пред полицаята, че след първия удар осъзнал, че ще отиде в пандиза, тъй че въобще не можел да спре. " Вече няма връщане обратно ", споделил той. След убийството всичко било покрито с кръв. Мъжът отишъл в най-близкия магазин и се предал на полицията.

Когато офицерите изследвали тялото на Кийра, те даже не могли да преброят какъв брой ударни рани имало по него. По-късно правосъдният специалист заключи, че те са общо 53.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР