Жител на австралийския щат Западна Австралия е заснел огромен паяк,

...
Жител на австралийския щат Западна Австралия е заснел огромен паяк,
Коментари Харесай

Огромен паяк изяде цял гущер и изплаши мрежата ВИДЕО

Жител на австралийския щат Западна Австралия е снимал голям паяк, който е изял напълно гекон над вратата на къщата си, оповестява "Дейли Мейл ".

На фрагментите се вижда по какъв начин гигантският паяк яде гущера, до момента в който е застанал над прага на жилищната постройка. В отражението може да се види мъж, който гледа и снима случката. Паякът съвсем изцяло е погълнал гущера, единствено опашката стърчи от устата му.



Видеото изплаши потребителите на обществените медии. Някои от тях разясниха, че видяното ще ги накара в никакъв случай да не посещават Австралия.

Експертката по паяците Лизи Лоу е отбелязала, че на видеото е запечатан великански раков паяк. Според нейните думи, тези членестоноги избират да ядат хлебарки, защото нямат кости и са по-лесно смилаеми от гущерите.


Лизи Лоу

Тя е добавила, че най-вероятно този паяк е хванал гущера заради неприятно зрение. „ Забавен факт за тези паяци: те имат извънредно зрение. Могат да разграничават единствено светлина, мрачевина и придвижване. Може би точно по тази причина е хванал гекона. Той не е схванал какво е това “, разсъждава Лоу.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР