Жител на американския град Нютаун, Пенсилвания, се разведе със съпругата

...
Жител на американския град Нютаун, Пенсилвания, се разведе със съпругата
Коментари Харесай

Бардак: Разведен мъж си взе 2 любовници, а съпругата му си доведе гадже и всички заедно се...

Жител на американския град Нютаун, Пенсилвания, се разведе със брачната половинка си след 19-годишен брак и завъди две любовници, написа Daily Mail.

Предприемачът Шай Фишман постоянно се е считал за съперник на моногамията, само че в действителност е почнал да мисли за полиамория едвам откакто гледал телевизионния сериал „ Голяма обич " за полигамен мормон и риалити шоуто за фамилиите на полиаморите Polyamory: Married & Dating. Отнело му шест години, с цел да убеди жена си да опитат открит брак, който разрешава сексуален акт с други хора.

Експериментът приключил несполучливо: дамата страдала седем месеца и по-късно поискала бракоразвод.

Две години по-късно Шай почнал непрекъсната връзка с две дами, чиито имена са Леа и Криси.

„ Срещнах Криси пет месеца след срещата с Лея “, споделя той. Намерих и двете в уебсайт за запознанства, и едната, и другата в профила споделиха, че избират моногамията и имат вяра, че полиаморията не е за тях. Но взех решение, че това не би трябвало да ме стопира. "

46-годишният Шай, 40-годишната Лея и 41-годишната Криси живеят в една и съща къща. Въпреки че и тримата от време на време имат други любовници, те не възнамеряват да се разделят между тях. Бившата брачна половинка на Шай също се преместила при тях с децата и нов сътрудник, само че не се счита за част от полиамурната им връзка.

Полиаморията е етичен мироглед за живота, при който човек признава съществуването на сантиментални връзки с няколко души по едно и също време, със единодушието и утвърждението на всички участници в такива връзки.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР