Жилищните кредити ще поскъпват плавно. Това е нещо нормално. Депозитите

...
Жилищните кредити ще поскъпват плавно. Това е нещо нормално. Депозитите
Коментари Харесай

Хампарцумян с прогноза за жилищните кредити и инфлацията

" Жилищните заеми ще нарастват гладко. Това е нещо обикновено. Депозитите ще стартират да бъдат доходоносни. Може да чакаме е едноцифрена инфлация, само че за по-дълго време. " Това съобщи финансистът Левон Хампарцумян.

Той добави, че бързият заем е най-удобният само че и най-скъпият тип заем. Когато някой реши да живее на бързи заеми, стартира да става проблем.

" Банките са финансовата инфраструктура на обществото. В момента имаме достъп до парите си 24/7. Това не става просто по този начин. Има доста системи, които би трябвало да работят непрекъснато. Тези неща желаят разноски. Това, което държи цените естествени е да има конкуренция. Между банките има конкуренция, само че има разноски, които би трябвало да създадат и ги карат да подвигат цените, " добави Левон Хампарцумян в ефира на Българска национална телевизия.

Инфлацията значи, че има повече пари в сравнение с артикули и услуги. Трябва да има конкуренция и някои, който да следи за качеството, с цел да има настоящ пазар. Ако се съберат 100 производителя, ще могат да оферират качествени неща на по-високи цени. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР