Жилищните комплекси нямат поддържана инфраструктура, това съответно има екологичен отпечатък

...
Жилищните комплекси нямат поддържана инфраструктура, това съответно има екологичен отпечатък
Коментари Харесай

Защо независимият кандидат за кмет на Бургас Димитър Найденов показа улиците в жк Възраждане

Жилищните комплекси нямат поддържана инфраструктура, това надлежно има екологичен отпечатък – разрушените улици се разпрашават от колите, фините прахови частици ги дишаме ние, нашите деца, акцентира самостоятелният претендент за кмет

" Ако върнете времето обратно, ще си спомняте, че последната година от ръководството на Йоан Костадинов (кмет на Бургас в интервала 1995-2007 г.) Бургас беше в окаяно положение – разрушени улици и тротоари, замърсен град, замърсен въздух. След милиарди усвоени евросредства, 16 години по-късно, ние сме в изходно състояние ". Това сподели самостоятелният претендент за кмет на Бургас Димитър Найденов.

Той посети жк „ Възраждане “, с цел да покаже положението на инфраструктурата. 

„ В момента се намираме на ъгъла на улиците „ Пробуда “ и „ Ивайло “, на метри от централната част на града. Тротоарите като се изключи че са разрушени, са и заети от паркирани коли. Това не е изолиран случай, ситуацията в доста жилищни комплекси и крайните квартали е същото, даже по-лошо. Това, за което би трябвало да се погрижи една нова администрация, ръководена от нов кмет, е точно да се подобрят изискванията за живот на жителите, да им се обезпечи безвредна и налична среда, а не тротоари, по които майки с колички ги и трудноподвижни хора ги е боязън да се придвижват, с цел да не паднат. По тази причина е доста значимо да се смени управлението на Общината “, добави Димитър Найденов. 

Според него проблемите на Бургас са доста, а решението е в ръцете на хората, като излязат на 29 октомври и упражнят правото си на глас. 

 



„ Време е тази порочна процедура да се влагат средства в бързи и ефектни планове с еврофинансиране, които да бъдат блясково откривани с прерязване на лентички, а месеци по-късно да бъдат изостави, да се приключи. Трябва да се строи по-качествено, не след това да се прави ремонт на ремонта. Жилищните комплекси нямат поддържана инфраструктура, това надлежно има екологичен отпечатък – разрушените улици се разпрашават от колите, фините прахови частици ги дишаме ние, нашите деца. Бургас е на водещо място в страната с хора с респираторни болести, астма и онкологични болести. Решението е в ръцете на хората. Да излязат и да изберат по-добро ръководство. Ние до момента не сме имали база за съпоставяне, защото откогато сме в Европейския съюз, разполагайки с обилно еврофинансиране, ни ръководи една и съща администрация. Време е жителите да дадат път на нова сила, на нов екип, който да изведе на по-високо равнище главните цели, а точно обезпечаване на по-добър живот на всички поданици на общината с по-добра инфраструктура, по-добри предпоставки за привличане на бизнес, който да открива добре заплатени работни места, с цел да останат младите в Бургас. Ако желаеме да стъпим на пътя на ускореното икономическо развиване, подкрепете ме на 29 октомври с номер бюлетина №73 “, сподели в умозаключение Найденов.
 Това е тротоарът до ОУ " Любен Каравелов " в Бургас  Така наподобяват огромна част от улиците в жк " Възраждане ", сигнализира претендентът за кмет
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР