Жестокото убийство беше извършено в русенското село Николово в 4.35

...
Жестокото убийство беше извършено в русенското село Николово в 4.35
Коментари Харесай

Учениците убийци застават пред съда

Жестокото ликвидиране беше осъществено в русенското село Николово в 4.35 часа в нощта против 14 март. Преди това двамата възпитаници - Деян Ц. и Николай В. се качили в таксито в Русе, като поискали да бъдат откарани до обитаемото място. Там били нанесени повече от 10 прободни рани с нож в тялото на водача, чийто мъртвец е открит на 40-50 метра от автомобила.

Младежите откраднали портмонето с документите в него, 60 лв. и ключовете за таксиметровата кола "Шкода ". След това се прибрали назад в Русе, където ден по-късно бяха арестувани.

Деян Ц. и Николай В. ще дават отговор пред съда за това, че като съизвършители са лишили непознати движими движимости от владението на 60-годишния Валери С. на обща стойност 4562,10лева, с желанието незаконно да ги присвоят, като използвали за това мощ и грабежът е съпроводен с убийството на възрастния мъж.

Въпреки непълнолетието, младежите си са разбирали свойството и смисъла на осъщественото и са можели да управляват постъпките си, оповестиха от прокуратурата.

Предвиденото в закона наказване е от 3 до 10 години затвор, защото учениците не са навършили 18 години.

Предстои Окръжният съд в Русе да дефинира дата за началото на процеса.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР