Жестоко убийство в Пазарджик - 21-годишен мъж е починал, след

...
Жестоко убийство в Пазарджик - 21-годишен мъж е починал, след
Коментари Харесай

Скандал за момиче е вероятната причина за убийството в Пазарджик

Жестоко ликвидиране в Пазарджик - 21-годишен мъж е умрял, откакто е бил намушкан с нож. Полицията търси 18-годишен юноша за закононарушението. Тази вечер околните на убититото момче се събират на митинг в центъра на Пазарджик.

По първична информация до трагичния случай се стигнало след сдърпване сред двамата младежи, при което единият е извадил нож и е пробол другия. А причина за абсурда било момиче.

" Казват, че тя е ходила с тоя, където го е умъртвил и са се скарали. Тя се е хванала с това момче, с него са тръгнали обаче той я преследвал и да се маха от него и да се върне отново при остарелия си другар. Обаче тя не е желала и той към този момент стартира да дебне ", сподели Фанка Аджова – съседка.

По неофициална инфорамация нападателят се занимавал непрофесиоално с бойни спортове, като от дребен имал афинитет към хладните оръжия. Негови другари описват, че постоянно ходел с нож. Определят го като чудноват и затворен човек. Твърди се, че няколко пъти взел участие в улични сбивания, даже посягал и на приятелката си. Това най-вероятно е и повода тя да го напусне и да провокира гнева му.

Пристигналите на място медици открили, че 21-годишния юноша е в доста тежко положение. На път към болничното заведение потърпевшият е умрял.Извършителят е избягал незабавно от мястото на престъплението и се е укрил.

Репортер: Ангел Узунов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР