Жестоко убийство разтърси Сърбия. Съпрузи и дъщеря им са били

...
Жестоко убийство разтърси Сърбия. Съпрузи и дъщеря им са били
Коментари Харесай

Брутално убийство на съпрузи и 25-г. им дъщеря потресе Сърбия ВИДЕО

Жестоко ликвидиране раздруса Сърбия. Съпрузи и щерка им са били отвлечени и убити, а труповете им изгорени и скрити на недостъпно място.

За последно 57-годишният Горан Джокич е бил деен във Viber на 26 септември, в нощта, в която изчезва. Дъщеря му също е комуникирала с приятеля си.

Всяка диря от него, 56-годишната му брачна половинка Гордана и 25-годишната му щерка Лидия се губи половин час след среднощ.

Предполага се, че някъде по това време те са били убити, оповестява сръбското издание Blic. Телефоните на Горан и Лидия са изключени едновременно - към 3 часа след среднощ.



Сигналът за мистериозното изгубване на семейство Джокич е подаден два дни по-късно. Започва огромно търсене и шест дни по-късно, в събота, изгорялата им кола е открита в региона на село Тесица. Няколко часа по-късно служителите на реда попадат и на овъглените им тела, покрити с клони и листа, на недостъпно място в региона на село Тесица.



Труповете са разпознати по бижутата.

Тесица се намира покрай село Моравац, където фамилията е гостувало. Малко след среднощ те отпътували с колата си за Алексинац, където живеят, само че по този начин и не се прибрали, а изчезнали по пътя.

За последно автомобилът им е запечатан от камера за наблюдаване в Тесица, след 2 часа през нощта.

Горан Джокич има обмен бюро и се приказва, че е носел пари в себе си. По непотвърдена информация, нормално ги е криел в аварийна гума на колата. Не е изключено това да е главният претекст за закононарушението.

Аутопсията е посочила, че тримата са убити с най-малко по 2 патрона. После са хвърлени в дълбока 4 метра яма и запалени. Колата също е открита овъглена. Мобилните телефони на фамилията обаче към момента липсват.

Все още не е известно дали бащата, майката и дъщерята са премахнати на мястото, където са открити телата им, или са били убити в колата. В непосредственост до опожарения автомобил е открита гилза.



Горан Джокич е имал оръжие. При претършуване на фамилното жилище е открит кобур за револвер, само че в него е нямало оръжие.

Неофициално при претърсването на жилището на Джокич в Алексинац полицията разкрила кобур за револвер, само че в него нямало оръжие.

Разследването на невижданото закононарушение продължава.




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР