Жестоко убийство потресе жителите на село във Врачанско точно преди

...
Жестоко убийство потресе жителите на село във Врачанско точно преди
Коментари Харесай

Кървави празници! Жестоко убийство потресе врачанско село /снимки/

Жестоко ликвидиране потресе жителите на село във Врачанско тъкмо преди най-светлите празници – Коледа и Нова година. Възрастен човек е бил съсечен с секира от рецидивист, научи BulNews.bg. Бруталното закононарушение е осъществено към 15 часа през днешния ден в белослатинското село Враняк. Жертвата е 82-годишният локален гражданин Димитър Беров. Той е бил погубен пред очите на брачната половинка си с секира от Николай К.

Той е на 30 години, от Бяла Слатина е, само че преди години се преместил в селото дружно с жена си. Николай е с престъпно досие и неотдавна излязъл от пандиза. По неофициална информация той е бил наказан по тази причина, че преди години е откраднал пари от Беров. Днес на обяд младият мъж се почерпил солидно с алкохол. Към 15 часа той отишъл в къщата на възрастният човек. Жителите на селото шушукат, че най-вероятно е търсил отмъщение за времето, прекарано зад решетките.



Друга версия е, че е желал още веднъж да открадне пари от Беров, който е много състоятелен. В последна сметка двамата се скарали и по-младият мъж сграбчил секира и разцепил главата на дядото. Свидетел на жестокото убийството е станала брачната половинка на Димитър - баба Елена. Възрастната жена е неработоспособен, с два отрязани крайници. Старицата е в потрес от претърпяното и е откарана в болница. Жителите на Враняк са ужасени от нещастието, която се е разиграла в селото им. Те споделят, че жертвата е бил почитан човек и се е употребил с положително име. Криминалисти от Враца и Бяла Слатина работят по случая. Убиецът е арестуван същия ден, само че към момента вървят процесуално-следствени дейности. Целият регион към къщата на жертвата е отцепен. Тепърва ще се обясняват аргументите за кървавата разпра.  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР