Жестоко убийство на незряща жена разкриха сливенски криминалисти.Работата по случая

...
Жестоко убийство на незряща жена разкриха сливенски криминалисти.Работата по случая
Коментари Харесай

Убиха по жесток начин незряща гадателка

Жестоко ликвидиране на незряща жена разкриха сливенски криминалисти.Работата по случая е почнала след сигнал, получен на 17 юли от 38-годишния наследник на убитата 69-годишна бабичка.

Мъжът заварил майка си пребита и в безпомощно положение. Жената е незряща и живеела сама в град Нова Загора.
Тя е настанена в болнично заведение в град Сливен с фрактури на ръце и лицеви кости, както и с голям брой други пострадвания с заплаха за живота.

След като проучват в началото събраната информация, проверяващите стартират работа по три съществени версии. Постепенно като водеща излиза, че закононарушението е обвързвано с активността на потърпевшата като врачка. В процеса на оперативните дейности те откриват, че през 2016 година дамата била посещавана от семейство, което живеело в град Котел. Семейството потърсило помощ в различни способи за справяне със здравословен проблем. По първични данни, когато методите не довели до стремежи резултат, хората потърсили и други лица, занимаващи се с сходна активност. Междувременно решили, че 69-годишната жена съзнателно им причинявала беди и замислили възмездие. Така на 15-ти против 16-ти юли те проникнали в дома й до момента в който спи. Нанесли голям брой удари с корав предмет. След провеждането на редица процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности на 2 август в град Котел са арестувани Д.С./58г./, синът му Г.Г./35г./ и 26-годишният Г.Б., всички поданици на града. След отчет на случая в прокуратурата, мярката им за задържане била удължена до 72 часа, а с решение на Окръжен съд-Сливен на Г.Г. и Г.Б. е наложена мярка за неотклонение „ домакински арест”, а на Д.С. - „ парична гаранция”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР