Жестоко убийство е разтърсило Велинград в късните неделни часове. Общинската

...
Жестоко убийство е разтърсило Велинград в късните неделни часове. Общинската
Коментари Харесай

Удушена е общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова

Жестоко ликвидиране е раздрусало Велинград в късните неделни часове. Общинската съветничка Екатерина Каферинова е била удушена. На място в дома й има служители на реда, лекари и тече следствие.

 

За закононарушението на тел. 112 е съобщил самият палач Минчо Столарски, брат на хотелиера и някогашен ръководител на Асоциацията на превозвачите Миролюб Столарски.

 

Минчо самичък се обадил на незабавния телефон и признал за действието, потвърдиха от Министерство на вътрешните работи.

Местни споделят за разправии на общинската съветничка с Минчо Столарски.

Над 25 години Екатерина Каферинова бе общински консултант във Велинград. Тя е от Български земеделски народен съюз. Още в зората на демокрацията бе един от водачите и лицата на Съюз на демократичните сили и земеделците в курортната община, като напоследък имала близки контакти с " Продължаваме промяната ". В предишното тя няколко пъти стана жертва на експанзия.

През 2017 година Екатерина беше пребита на излизане от сесията на локалния общински съвет. Докато отива към колата си, е пресрещната от двама мъже с качулки, които я атакуват и й нанасят голям брой удари в главата, след което изчезват от мястото. Окървавена общинската съветничка тогава е откарана в локалната болница, оповестява 24 часа.

Преди към 15 години пък бе подпалена от незнайни причинители новата й кола. Авторите на палежа тогава не бяха разкрити.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР