Жестоко пребитата, нарязана десетки пъти с макетен нож и остригана

...
Жестоко пребитата, нарязана десетки пъти с макетен нож и остригана
Коментари Харесай

Гореща мълва: Дебора станала жертва на банда инквизитори, защото отказала секс в…

Жестоко пребитата, нарязана десетки пъти с макетен нож и остригана до кожа 18-годишна Дебора от Стара Загора по всяка възможност не е станала жертва на домашно принуждение, а на брутална инквизиция от тайфа сутеньори. До тази обстановка се стигнало поради отхвърли й да проституира за тях в Германия.

Тази упорита мълва се популяризира към този момент втора седмица и то освен в Стара Загора, а и измежду жителите на родния ъндърграунд, написа „ Уикенд “.

По думите на няколко самостоятелни един от различен информатори, садистът Георги Николаев Георгиев не е бил трайно и прочувствено привързан с нея, а я е обезобразил – евентуално в съучастничество с други мутри, поради нежеланието й да замине за немския град Хановер, където да проституира в обществен дом.

„ Жоро Бизона “, както е прочут в Стара Загора извергът, обезобразил Дебора, е част от престъпна тайфа, формирана от ММА бойци, занимаваща се с всевъзможен тип незаконни действия – продажба на опиати, силово събиране на пари, изнудване и даже трафик на проститутки. Въпросната тайфа е обезобразила по сходен метод най-малко още 2-3 девойки през последните години.

Останалите жертви са ромски генезис, като две от обезобразените девойки са от Нова Загора. Според осведомен бандата вербувала единствено навършили 18-годишна възраст девойки, с цел да може да ги изведе гладко към Германия. Там девойките са спазарявани да работят в обществени домове в Хановер, Дортмунд и Берлин.

Твърди се, че сутеньорите от Германия плащали сред 15 и 30 000 евро за доставена продажница, която обаче трябвало да работи непринудено най-древния поминък. За да им вземат страха и да ги принудят да регистрират и за тях част от заработеното, Георги Георгиев и мутрите от обкръжението му наказвали брутално всяко момиче, което отказвало да проституира.

„ Жоро Бизона е видял в младата Дебора съвършен източник за замогване – тя се е влюбила в него, когато още не е била пълнолетна. Знам, че се срещнали по следния метод – Дебора е посещавала фолк дискотеката „ Пайнер Мюзик “ в Стара Загора още преди да е навършила 18-годишна възраст, а Георги и сътрудниците му охранители, са я пускали да влиза, освен това гратис в заведението.

Не знам какви тъкмо са били интимните им връзки, само че сигурно Георги не е имал усеща към Дебора, а е утолявал половия си нагон с нея, правейки си сметката да се трансформира в неин сводник и тя да му изкарва пари в Германия “, споделя осведомен с историята на 26-годишния татуиран садист.

Според него преди няколко години Жоро Бизона е лежал 5 месеца в холандски затвор поради побой на друга млада жена. Най-вероятно инквизираната от него дама е била продажница, допустимо е да е била и българка. От Министерство на вътрешните работи споделят, че не разполагат с сходна информация.

Други източници от Стара Загора също показват големи подозрения, че Георги Георгиев не е обезобразил самичък Дебора.

„ Тази жестока инквизиция няма по какъв начин да е от ревнивост – траяла е часове наред! Участвали са най-малко двама или трима от бандата вербовчици на проститутки. Впоследствие, с цел да бъде скрито бруталното закононарушение, казусът е бил изкаран като домашно принуждение, породено от ревнивост.

В схемата по потулването на истината са взели участие най-малко няколко индивида – правосъдният доктор, проверяващите служители на реда и наблюдаващият прокурор.

Със сигурност и съдийката Татяна Гьонева е знаела защо става въпрос. Тя апропо, е близка другарка с юрист Ченалов – братът на някогашната съдийка Румяна Ченалова, който е измежду бранителите на касапина Георги “, твърди ценител на старозагорския ъндъграунд.

Дългогодишен сводник от Пловдив, част от към този момент нефункциониращата сутеньорска мрежа на крими боса Димо Петров – Флорината, споделя, че татуираната тайфа ММА бойци от Стара Загора главно е набирала проститутки от ромския квартал „ Шести “ в Нова Загора, който бил под контрола на циганския необут Рушид Рушид.

Миналото лято 40-годишният Рушид откри безразборна пукотевица по време на женитба в ромското гето в Нова Загора, при която бяха убити двама мъже от конкурентен ромски клан, а други 7 – ранени. След баталните подиуми жандармерия та и баретите нахлуха в гетото и закопчаха десетки, измежду които и всеобщия палач Рушид Рушид, който е обвиняем за двойното ликвидиране.

„ Неофициално се твърди, че всеобщата пукотевица в Нова Загора е била обвързвана с войната сред две ромски семейства за контрола върху проститутките.

Смята се, че Рушид е работел взаимно с групата вербовчици на проститутки, към която се числи и задържаният поради обезобразената Дебора садист Георги Георгиев, и че е употребил услугите на бандата, когато е трябвало да бъде осъдена непокорна ромка, гласена за секс трансфер в Германия.

Случаят „ Дебора “ провокира шумно публично неодобрение и всеобщи митинги против правосъдната система, провели се в над 40 български града. Жени от цялата страна излязоха и описаха за жестокостите, които те също са претърпели, без мъчителите им да бъдат осъдени.

Стреснати от публичния напън, депутатите прекъснаха лятната си почивка и се събраха изключително при започване на седмицата, с цел да гласоподават промени в Закона за домашното принуждение.

Заседанието обаче ще се запомни най-много с репликата на Вежди Рашидов: „ Всички курви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напраиха на маймуна “, което в последна сметка коства политическата му кариера.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР