Жестоки подробности изплуваха за зверския побой върху Дойчо Дойчев от

...
Жестоки подробности изплуваха за зверския побой върху Дойчо Дойчев от
Коментари Харесай

Изплуваха жестоки подробности за помляния от роми общински служител в Несебър

Жестоки детайлности изплуваха за зверския побой върху Дойчо Дойчев от Несебър. Днес Несебърският областен съд гледа мярката за неотклонение на двамата роми биячи – 43-годишният Георги Камчиков и 17-годишният Илийчо Михайлов.   Илийчо е наследник на Георги, само че очевидно, с цел да източват обществената система татко му по този начин и не го е разпознал, а майка му – изцяло необразованата циганка Димка (днес даже не съумя да си уточни ЕГН-то, б.а.), се води уединен родител и за този месец ще получи детски за сина си, който официално се води в дневниците на несебърско учебно заведение, оповестява " Флагман ".

Илийчо скоро ще навърши 18-и години, само че действително е възпитаник в 9-и клас, по никакъв начин не наподобява безопасен младеж. Поведението му предишния вторник прилича на нарушител с богато престъпно досие и години по пандизите. Именно Илийчо е бил агресорът, потрошил пазача на приюта, стана ясно през днешния ден.

17-годишният ром нахлул при Дойчо Дойчев с дървен сап и почнал да го бие крепко. Удрял, където уцели - в главата, крайниците, ребрата. След като Дойчо се свил инстинктивно, с цел да резервира живота си нападателният ром почнал да го постанова по крайници.

Ударите били толкоз жестоки, че по едно време потърпевшият усетил по какъв начин му потрошават подколяната става, само че и това не спряло циганина. Продължил до момента в който не счупи дебелия дървен сап. Заради и Дойчо към момента е в УМБАЛ Бургас и дълго време ще се лекува.

За малолетни мярката „ задържане под стража” се ползва при изключителни условия, а Илийчо е тъкмо такова, реши през днешния ден арбитър Евгени Узунов от Районен съд Несебър.

17-годишният ром не живее в законно жилище, а населява колиба на дюните зад „ Жанет”. Днес се оказа, че Илийчо от години е на доклад в Детска педагогическа стая. Той има престъпни регистрации, само че няма присъди. Първата му такава е от 2011 година, когато е бил на 11 години. Тогава е арестуван за кражба, а малко по-късно – за заличаване на общинска благосъстоятелност.

Полицаи от Несебър разкриха, че от години имали проблеми с Илийчо и фамилията му, които били градешки роми, пристигнали да препечелват в Несебър. Разследващи са безапелационни, че те не се занимават със законна активност и въртят всевъзможни долни схеми, с цел да изкарват прехраната си.

Интересен факт бе, че през днешния ден сякаш бедният и безимотен ром бе защитаван от стабилен юрист – несебърския правист Виктор Паскалев, който е експолицай и един от най-хубавите юристи в града.

Хонорарите му не са по никакъв начин дребни и е доста забавно по какъв начин ромите могат да си разрешат услугите му. Все отново не е изключена опцията той да е бил длъжностен бранител. Именити юристи от време на време поемат сходни каузи, разпределени им на инцидентен принцип. Самият Виктор Паскалев отхвърли да отговори дали е длъжностен или акредитиран бранител, с което още повече забули мистерията.

Припомняме, че двамата роми дадоха неуместно пояснение за случая. Нападнали възрастният надзирател, тъй като считали, че той умъртвил кучето им. Псето пък било прибрано в общинския подслон, тъй като единствено преди няколко дни нападнало и ухапало стара жена. Кучето е живо и крепко, само че ромите отказали да чуят думите на Дойчо и почнали свирепо да го постановат. Днес съдът в Несебър остави и Илийчо и татко му Георги зад решетките.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР