Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния

...
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния
Коментари Харесай

Интензивен трафик на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни автомобили

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни коли, оповестиха от Главната дирекция " Гранична полиция " - Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си. Информацията е настояща към 6:00 ч. тази заран.
 
На границата с Румъния придвижването е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) " Оряхово ", " Кардам " и " Никопол " на излаз за товарни коли. От АПИ оповестяват за ремонтни действия на пътната настилка на моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " от 10 до 14 юни 2024 година Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване. Ремонтните действия ще се реализират в светлата част на денонощието. Трафикът ще се реализира в една лента с пропускателен режим и ще се контролира с пътни знаци и сигналисти.
 
 Агенция Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) Източник: Zonanews
Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " за товарни коли, на излаз, по границата с Република Турция. На границата с Гърция придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове   " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.
 
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Република Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.
 
През почивните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване. На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР