Жестоката издънка на Левски срещу Септември в сряда не бе

...
Жестоката издънка на Левски срещу Септември в сряда не бе
Коментари Харесай

В Словения притеснени за Стоянович, публиката бяга от Герена

 Бивш треньор на Левски мечтан от слабак в Серия Б
Жестоката издънка на Левски против Септември в сряда не бе подмината в Словения, чийто някогашен народен селекционер е Славиша Стоянович.

" След провалите в последните три кръга, той е изправен пред нов проблем. Левски не съумя да победи съгражданите от Септември, които са предпоследни, макар че повеждаше на два пъти ".

" Домакините откраднаха 2 точки от треньора, роден в Любляна, с гол в 94-ата минута. Интересното е, че Стоянович бе отстранен по този метод и от шампионата за Купата на България. Черно море стигна до еднакъв в постоянното време и победа при дузпите ", написа уеб сайтът " Siol ".

Иначе Левски може да запише нова слаба посещаемост в събота, когато приема Етър, демонстрират данните от продажбата на билетите за мача досега. Те бяха пуснати в продажба през вчерашния ден, когато бързо бяха разграбени по-хубавите места на централната естрада.

Издънката със Септември обаче докара до застой, почитателите се двоумят дали да поддържат любимците си или не, написа " Меридиан мач ". Срещу Дунав на " Герена " бе записан антирекорд от началото на шампионата.

Тогава с тъга пристигнаха 1000 фенове, напомня изданието и добавя, че треньорът на Левски Славиша Стоянович ще предприеме съществени промени в състава, с цел да спре свободното рухване, което може да настъпи при нова издънка. Те не са не запомнили фактът, че през предишното състезание Етър им сътвори много главоболия в София.

Самият треньор не скри след срещата със Септември, че е отчаян от футболистите и изключително от изявите им през първото полувреме. Очаква се една от жертвите да бъде Паулиньо, който с нищо не демонстрира, че заслужава титулярно място.

Същото важи напоследък и за Милош Цветкович. Освен това Стоянович ще би трябвало да опитва и нова двойка в центъра на отбраната, откакто Давид Яблонски не съумя да се опази и получи пети жълт картон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР