Жестока конкуренция се очертава в телевизионния ефир между бившите партньори

...
Жестока конкуренция се очертава в телевизионния ефир между бившите партньори
Коментари Харесай

Хекимян в жестока тв война с бившата си

 Жестока конкуренция се обрисува в телевизионния ефир сред някогашните сътрудници в живота Василена Гръбчева и Антон Хекимян. Красивата русокоска се завръща на работа след единствено 9 месеца по майчинство, и то нараснала по чин – към този момент някогашната кореспондентка ще води утринните вести по Нова телевизия.

За вниманието на зрителската публика Гръбчева ще се съревновава с арменеца Хекимян, чийто утринен блок върви по същото време в конкурентната Би Ти Ви.

" Досега бях по майчинство. Анастасия към този момент е на 9 месеца. Вероятно заран ще я гледа таткото (известният неврохирург доктор Асен Цеков – бел. ред.), до момента в който работя. Бабите също ще оказват помощ. Колкото и дълго време да съм в малкия екран, това е нещо ново за мен. Всички доста ми помогнаха. Христо Калоферов и Николай Дойнов ми споделиха своите секрети, които дадох обещание да не издавам. От няколко дни вървя като сянка след Методи Владимиров, с цел да видя по какъв начин се случват нещата заран.

Истината е, че работата ми липсваше “, призна Гръбчева. Нейната кариера в Нова тв стартира, когато е единствено на 19 години. В медията вземат някогашната на Хекимян като стажант-репортер в утринния блок " Здравей, България “, където получава своето бойно кръщение в малкия екран. Следват 5 години като редактор в " Часът на Милен Цветков “.

Този интервал е доста значим в израстването на Гръбчева като тв публицист, защото самата тя признава, че точно към Милен научава всичко за малкия екран, публицистиката и най-важното – постоянно да търси другата позиция. От 2016 година допреди да излезе в майчинство Гръбчева репортерстваше в утринния блок на Нова тв, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР