Жесток скандал се разрази в парламента между съпредседателя на Продължаваме

...
Жесток скандал се разрази в парламента между съпредседателя на Продължаваме
Коментари Харесай

Бесен скандал между Киро и Данчо Цонев, Пеевски ги укроти

Жесток скандал се развихри в Народното събрание сред съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и депутата от Движение за права и свободи Йордан Цонев. Председателя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски също се намеси остро в разногласието.

Камерите уловиха разправията, до момента в който на трибуната правеха изявления депутати от „ Възраждане “.

Всичко стартира с диалог на Кирил Петков с Йордан Цонев от Движение за права и свободи, с кого седят през две седалки. Не излиза наяве защо приказват, само че явно напрежението се повишава. „ Това няма да стане “, споделя Петков, с което провокира гневна реакция на Цонев. Депутатът от Движение за права и свободи жестикулира пламенно, само че Петков очевидно не се съгласява с него.



В този миг в разногласието се намесва Делян Пеевски. Двамата си разменят реплики и явно се стига до скандал. В един миг се намесва Десислава Атанасова от ГЕРБ, която беседва с Петков и за малко успокоява пристрастеностите.

В един миг Петков прави високомерен жест и споделя: „ Айде стига “. Спорът се разпалва отначало, а Пеевски му отвръща яростно: „ Какво ще стане? Хайде да забележим какво ще стане? “.

Нервите на Йордан Цонев пък не устояха и той си стана от мястото.

Възмутена от случилото се, думата взе водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя разкри какво е чула.

" Г-н ръководител, може би целият български народ видя през камерите какво се случва на първия ред. Естествен излаз от обстановката, в която ни вкара сглобката. Това напрежение, явно ще ескалира “, поде тя.

„ Основният провинен да стигнем до тази обстановка в страната, е Бойко Борисов “, добави тя, при което цялата зала безусловно прихна. От ГЕРБ се засмяха, в това число самият Борисов, който не очакваше да бъде намесен.

„ Правя процедурно предложение да има най-малко 15 минути отмора, Борисов знае по какъв начин става, потегли на открито. Излезте и вие и се разберете като мъже “, сподели тя, откакто Борисов фактически стана от мястото си и потегли да излиза.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР