Жесток скандал, който отекнал в целия блок на бургаския квартал

...
Жесток скандал, който отекнал в целия блок на бургаския квартал
Коментари Харесай

Самоубиецът от „Меден рудник” ударил няколко чаши „за кураж”, а преди трагедията се случило нещо много грозно

Жесток скандал, който отекнал в целия блок на бургаския квартал „ Меден рудник” предшествал нещастието със самоубийството на 26-годишния Атанас М. на 26 май. Шокираните съседи описват, че чули грозните думи, които младежът и приятелката му си разменили преди той да скочи от седмия етаж.

Атанас полетял от последния етаж, а тялото му паднало в градинката пред блока. Според очевидци, той е умрял на място.

Преди самоубийството съседи на момчето чуло всеизвестен скандал и грозни викове от жилището му. Младият мъж се скарал грубо с приятелката си, а момичето декларирало, че си потегля, оповестява „ Телеграф”.

„ Не се чуваше ясно всичко, само че ужасно се скараха и от обособени изречения се разбра, че тя си е събрала багажа и го напуща. Той първо я увещаваше да размишления, молеше я. После абсурдът стана още по-страшен и се случи непоправимото”, описаха комшиите.

Според тях това не е била първата свада сред двамата. Напоследък взаимният им живот не вървял без спънки и постоянно се случвало да си разменят остри думи на висок звук.

„ Бяха прелестна двойка, доста влюбени. Винаги, когато ги виждахме, се държаха за ръце или бяха прегърнати. Но в последно време нещо се случи сред тях”, описаха съседите.

В блока се приказва, че младата жена си намерила работа в чужбина и решила да стартира живота си изначало сама. Според другата версия, която се шушука, девойката хлътнала по различен мъж, а Атанас схванал и не съумял да преживее раздялата с любовта на живота си.

Негови другари разкриват, че той загатнал неотдавна, че ще постави завършек на живота си, в случай че се раздели с изгората си. Никой, обаче, не взел думите му на съществено.

Атанас не близвал алкохол, само че преди да скочи от терасата е изпил солидно количество концентрат, споделиха осведомени с следствието. Близките му считат, че момичето го е напуснало няколко дни по-рано, а в деня на нещастието се върнала, с цел да прибере багажа си.

„ Явно е изпил няколко чаши за кураж или от тъга, след това, когато е пристигнала, е станал скандал и в припадък на обезсърчение той е скочил от балкона. Какво тъкмо се е случило в никакъв случай няма да разберем”, разясниха почернените близки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР