Жесток психотрилър се е разиграл в началото на декември в

...
Жесток психотрилър се е разиграл в началото на декември в
Коментари Харесай

Жесток психотрилър край Добрич! Служител в чейндж бюро изчезна с много пари, откриха овъгления му труп след няколко дни

Жесток психотрилър се е разиграл при започване на декември в град Тервел, научи Burgas24.bg. Служител в локално обмен бюро е открит овъглен до автомобила си, няколко дни откакто изчезва безследно. С нашата медия се свърза родственик на 36-годишния Манол Стоянов, която прикани да хвърлим повече светлина по мистериозната гибел на племенника й.

" На 4.12 изчезна моят племенник Манол Стоянов от град Тервел. На другия ден го откриха в село Войниково - вързан в колата си и жив изгорял на предната седалка. Някой от вас да е чул за случилото се? Пресцентърът на полицията не отрази случая и до през днешния ден няма арестуван. Вече две седмици не знаем какво да кажем на 5-годишната му щерка. Отиде си един 36-годишен мъж, все едно в никакъв случай не е живял. Моля, попитайте какво се случва… отново ли се върна ерата на безследно изчезнали хора и безмълвие на властта ", написа лелята на починалия.

Ексклузивно за Burgas24.bg окръжният прокурор на Добрич Пламен Николов разкри детайлности по случая, както и главната версия, по която работят проверяващите.

Както съобщихме, Стоянов е работел в локално обмен бюро. Един ден, при започване на декември неговата колежка отива на работа и открива, че в служебната каса липсват към 30 хиляди лв. и над 1000 евро. Няма следи от влизане с щурм, вратата също не е разрушена. Липсва и сътрудника й Манол. Жената подава сигнал в полицията и откакто органите на реда не откриват 36-годишния мъж, го афишират за търсене.

Няколко дни по-късно овъгленият мъртвец на Стоянов е открит в тервелското село Войниково. Той се намира директно до автомобила му, който също е опожарен.

Пламен Николов разкри, че по случая са формирани две досъдебни производства – едно за кражбата на парите и друго за гибелта на Стоянов. Основната версия, по която работят проверяващите е самоубийство, като един от евентуалните претекстове е съдбовно въодушевление към хазарта, последвано от сериозна задлъжнялост. По думите на окръжния прокурор, по натрупа няма данни за насилствена гибел.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР