Жесток побой в столичния квартал "Слатина". Мъж нанася побой над

...
Жесток побой в столичния квартал "Слатина". Мъж нанася побой над
Коментари Харесай

Мъж преби непълнолетни момичета в заведение в кв. Слатина

Жесток побой в столичния квартал "Слатина ". Мъж нанася побой над две малолетни девойки пред погледа на клиенти и личен състав в заведение. Собственикът също е бил заплашван неведнъж, в това число и със закани за ликвидиране, заяви Българска национална телевизия.

Нападенията и експанзията са осъществени от 25-годишния Георги Георгиев. Мъжът е престъпно проявен, неведнъж е осъждан за обири и грабежи. Побоят е сниман от видеокамерите.

"На 4 април малтретира и пребива две девойки, ужасна експанзия, удря друго момиче с бутилка в главата, нанася и удари с пестник. Получавал съм закани за ликвидиране от него. Едно от девойките не подава тъжба, тъй като я е боязън да не бъде убита, и различен път я е пребивал и отвличал ", съобщи в "Денят стартира " притежателят на заведението.

Рецидивистът е арестуван и е с повдигнато обвиняване за безчинство. От Районната прокуратура оповестиха за Българска национална телевизия, че действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, следва да му бъде гледана мярката за неотклонение, прокуратурата ще изиска най-тежката - "задържане под стража ", в случай че бъде приет за отговорен го грозят до 6 години затвор./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР