Жестът с рязането на глава явно не е запазена марка

...
Жестът с рязането на глава явно не е запазена марка
Коментари Харесай

Дженк Тосун получи директен червен картон заради жеста на Каранга

Жестът с рязането на глава очевидно не е запазена марка на голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга. И до момента в който у нас бразилецът бе наказа за един мач от Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз след мача, в Швейцария глобата се издава незабавно, на терена, от съдията.

Понесе я футболистът на " Евертън " Джен Тосун, който игра за националния тим на Турция в контролата против Тунис, играна в Женева.
" Левски " желае от БФС да сезира прокуратурата поради Каранга "Сините " пращат писмо до БФС за жеста с "рязането на глава "
В 59-ата минута играта беше спряна, откакто Тосун изтича до трибуните, с цел да се саморазправи с почитател. От Футболната федерация на Турция обясниха, че футболистът е помислил, че почитателите замерят татко му и чичо му с факли. В опит да ги отбрани той се втурна към трибуните, само че съотборниците му го стопираха.

Това провокира прекъсване на играта и безпорядък към аварийните скамейки. Тосун се опита няколко пъти да се отскубне от хубавичко хватка на турските футболисти, само че до седалките не съумя да стигне. За сметка на това предизвести един от почитателите с познатия у нас жест.

Швейцарският арбитър не се поколеба да изгони играча с пряк червен картон и да остави Турция с 10 индивида на терена.

След мача, който приключи 2:2, стана ясно, че роднините на 26-годишния състезател не са били застрашени. Те са се пробвали да върнат хвърлена факла, назад към хулигана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР