Жестът на , който дари за благотворителен търг златния си

...
Жестът на , който дари за благотворителен търг златния си
Коментари Харесай

Медалът на Бисмарк Чарлс донесе още 8000 лева за каузата на феновете

Жестът на, който подари за благотворителен търг златния си орден от финала за Купата на 2021, откри своето солидно финансово измерение.
 Бисмарк Чарлс се включи в дарителската акция на почитателите на ЦСКА - София Бисмарк Чарлс се включи в дарителската акция на почитателите на ЦСКА - София
Ценното отличие бе извоювано с наддаване в обществените мрежи от Данаил Стефанов от град Белово, Пазарджишко, който заплати за него впечатляващата сума от 8000 лв..

Средствата бяха преведени в банковата сметка на ЦСКА - София и ще подкрепят идеята на почитателите, които не престават да поддържат клуба в неравната му и несправедлива борба с ФИФА, КАС и всички институции, присъдили заплащането на големи остарели отговорности, насъбрани незаконно от предходни притежатели.
 Футболистът, който спря входящите прехвърляния, проговори за ЦСКА - София, Стойчо, Стоичков и Ганчев Футболистът, който спря входящите прехвърляния, проговори за ЦСКА - София, Стойчо, Стоичков и Ганчев
Данаил и неговият брат Иван получиха скъпия орден от ганайския нападател, станал създател на победния гол за трофея на " алените ".
Канцлера ги посрещна персонално на " Армията " преди дуела с Ботев (Враца) и им благодари за страхотната отдаденост в името на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР