Жертвите на нашенските Бони и Клайд - младото семейство от

...
Жертвите на нашенските Бони и Клайд - младото семейство от
Коментари Харесай

Ето как Бони и Клайд от Хасаря дръпнаха 90 бона от приятели

Жертвите на нашенските Бони и Клайд - младото семейство от Стара Загора, което открадна персонални данни и изтегли заеми за 90 000 лв., описаха за случилото се.

Още през вчерашния ден стана ясно, че 32-годишният Йордан Козарски и 10 година по-младата му жена Ралица употребявали свои другари, като вземали заеми на тяхно име. После проигравали парите на комар.

Два дни, откакто участвали на кръщенето на детето на арестуваните за измамата, Ивета Попова и Венко Чемишанов, техни другари от Хисаря, схващат, че имат изтеглени заеми.

Двамата съпрузи се оказват пострадалите с най-вече изтеглени заеми на свое име. Те са излъгани със 7 заема за близо 80 хиляди лв.. Ивета Попова и Венко Чемишанов настояват, че измамниците планували да избягат от страната, преди полицията и прокуратурата да тръгнат по следите им.

Ивета Попова описа, че на свое име има четири заема на обща стойност 18 хиляди лв.. Те били изтеглени в границите на две седмици. Съпругът й Венко Чемишанов се оказал с 3 заема за малко над 60 000 лева

„ Това е доста непосредствен мой човек. Ние сме живели една до друга, от деца сме дружно, фамилни другари, децата си гледаме дружно. Тя даже има татуировка на моя наследник – името му, рождената му дата ”, показа Ивета Попова.

Христиана Христова пък има 2 заема от по 5 хиляди лв.. С Ралица Козарска е другарка от дребна и били дружно от заран до вечер.

„ Това за мен е някакъв потрес, аз просто не знам какво се случва ”, сподели Христиана. По думите на излъганата един ден приятелката й я помолила за услуга. Майката на Ралица трябвало да й изпрати пари, само че тъй като брачният партньор й Йордан щял да има достъп до тях, а тя желала да купи нещо за общото им дете, помолила парите да бъдат трансферирани по сметка на излъганата Христиана, съобщи dariknews.

Жертвата на машинация не помни приятелката й да е сканирала или снимала персоналната й карта, само че подозира, че това е повода за изтеглените заеми. Според майката на излъганата Христина е неприемливо толкоз елементарно да бъдат отпускани заеми онлайн.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР