Жертва на интрига ли стана първата изгонена от шоуто Мениджърът в

...
Жертва на интрига ли стана първата изгонена от шоуто
Мениджърът в
Коментари Харесай

Връх на интригите в Игри на волята, зрители точат зъби за ...

Жертва на конспирация ли стана първата изгонена от шоуто

Мениджърът в IT компания Илина е първият изнемощял участник в четвъртия сезон на “Игри на волята: България ”.
 
 
Зрителите са безапелационни, че първата напуснала риалити предаването е станала жертва на интригите на посочената от в този момент за победителка Жени Джаферович, написа hotnews.bg.

" Браво момиче, че не се кланяше на гадната Джаферович. Успех в живота ", написа почитателка на Илина. " И Филип не трябваше да е на елиминации, само че уви не е комфортен на госпожата. Ще ми е забавно като иде тя дали ще оцелее от елиминацията ", написа друга, очевидно визирайки половинката на Ваня Джаферович.

“Дадох най-хубавото от себе си! Не смятах да се откажа до последно, макар че ми беше много силова тази борба. Наистина ми тежеше доста! ” - показа Илина пред Димо и Ралица минути след края на борбата. Тя напусна надпреварата с гордо вдигната глава: “Смятам, че човек би трябвало да губи с достолепие. В случая Виктория беше доста по-добра от мен и аз почитам нейната победа ”.



По-рано в борбата за избавление един против различен се изправиха номинираните от племената на Супергероите и Безстрашните - Фейгин, Виктория, Филип и Илина. Филип сподели извънредно хладнокръвие и устойчивост и завоюва борбата с голяма преднина. След него мястото си в надпреварата потвърди младата фигуристка Фейгин, която приключи на втора позиция. Третото място на Илина ѝ обезпечи преимущество в елиминационната борба против Виктория, която трябваше да носи с 20 кг по-тежък кран, с цел да остане в надпреварата. Въпреки че Непобедимите съумяха да запазят племето си цяло през първата седмица в предаването, това не съумя да успокои пристрастеностите на Дивата река. Капитанството на Куков беше сложено под обстоен анализ с акцент върху минусите, което докара до открит конфликт на характери сред него и Генчо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР