Женският волейболен отбор на Марица (Пловдив) пристигна във френския град

...
Женският волейболен отбор на Марица (Пловдив) пристигна във френския град
Коментари Харесай

Марица пристигна в Нарбон за първия си мач в Шампионската лига

Женският волейболен тим на Марица (Пловдив) дойде във френския град Нарбон, където, на следващия ден маричанки започват присъединяване си в груповата фаза на Шампионската лига за този сезон против Безие (Безие).

Жълто-сините пътуваха към 12 часа те потеглиха през днешния ден от Пловдив към летище София, от където взеха полет към Амстердам, а от там се прикачиха за Тулуза. От Тулуза до Нарбон маричанки стигнаха с автобус.

Всички налични 14 волейболистки на българския отбор са в положително здравословно положение и чакат с въодушевление първата среща от Група D на Шампионската лига.

Днес в тима имаше и две именнички волейболистката Александра Миланова и кондиционният треньор Александра Нешкова.

Маричанки организираха и първата си подготовка на френска земя в 20:00 б.в. Тренировката се организира в Двореца на спорта, културата и труда в Нарбон, тъй като Арена Нарбон, на който ще се играе дуела на следващия ден, беше заета с мач на мъжкия волейболен тим на Нарбон.

Двубоят Безие – Марица ще се играе на следващия ден, от 21:00 б.в. в Арена Нарбон. Срещата ще бъде излъчена директно по Max Sport 1, както и онлайн по EuroVolleyTV.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР