Женският отбор по американски футбол “Косатките от Владивосток” породи ожесточени

...
Женският отбор по американски футбол “Косатките от Владивосток” породи ожесточени
Коментари Харесай

Руски футболистки с провокативна фотосесия

Женският тим по американски футбол “Косатките от Владивосток” породи яростни полемики, откакто разгласява в обществените мрежи провокативни фотографии, написа Vestiprim.ru.
 Снимки: Инстаграм  2  3  4  5  6  7  %d1%84%d1%83%d1%82%d0%b1%d0%be%d0%bb
“Всеки ден се борим. Ние се борим освен между тях, само че и с публичното мнение. Не единствено раздираме фланелките един на различен, само че и публичните стандарти за хубост. Ние имаме вяра, че американският футбол е хубав. Нека се подкрепим един различен, да поплачем дружно и да се посмеем. Гордеем се, че при нас имаме доста положителни хора. Станете част от черно-бялото семейство!”, пишат футболистките под фотосите.

Реакциите на снимките на спортистките по долни дрехи са нееднозначни – варират от удивление до омерзение. Въпреки това “Косатките от Владивосток” не се смущават от негативните отзиви.

Чрез провокативните фотографии те се стремят да раздрусат общоприетите догми за хубостта и да провокират публичен интерес към този спорт, както и да привлекат нови девойки в тима.
 Снимки: Инстаграм  9  10  11
Футболистките дават обещание да научат от нулата всяко момиче, което желае да играе американски футбол.

Една от спортистките в тима, госпожица на име Настя, изрично дава отговор на всички, които се подиграват на визията й: “Аз тежа 107 кг и това не ми пречи да се усещам ужасно, както в спорта, по този начин и в живота!”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР