Женският отбор на ФК Олимпия (Шумен) ще играе приятелска среща

...
Женският отбор на ФК Олимпия (Шумен) ще играе приятелска среща
Коментари Харесай

Олимпия ще играе приятелска среща в Гърция

Женският тим на ФК " Олимпия " (Шумен) ще играе другарска среща против тима на ФК " Родопи 87 " (Комотини). Футболната среща ще се състои на 29 октомври 2017 год. (неделя) от 12.30 часа на градския стадион в град Комотини в Гърция.

Шуменският тим ще бъде посетител на гръцкия тим " Родопи 87 " и на Община Комотини. Тази другарска футболна среща е част на контрактуваното съдействие сред двата футболни клуба. През пролетта на 2018 година гръцкият тим ще бъде посетител на " Олимпия " в Шумен. Групата на " Олимпия " ще пътува на 28 октомври 2017 год. за Гърция и ще бъде настанена в крайбрежното курортно населено място Марония, където в съботната вечер ще се състой публична вечеря с обичайната гръцка кухня, музика и песни.

Приятелската футболна среща сред двата тима ще се играе на 29 октомври.2017 год. на градския стадион " ДАК " в град Комотини, в който играе домакинските си срещи тимът на " Родопи 87 " (Камотини) както и професионалният мъжки тим на " Пантракикос ". След края на срещата Община Комотини ще даде формален обяд за двата тима.

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР