Женският оргазъм за мнозина е мистериозен звяр, за който всеки

...
Женският оргазъм за мнозина е мистериозен звяр, за който всеки
Коментари Харесай

Женският оргазъм: 3 факта, които трябва да знаете

Женският оргазъм за мнозина е тайнствен " звяр ", за който всеки е чувал, само че не всеки е виждал. Ако един мъж е кадърен да докара дамата до висшото наслаждение, то значи може да я накара да направи всичко – безусловно всичко за него… е и с него! Да, несъмнено оргазмът е супер преживяване, което всеки човек – без значение мъж или жена, би трябвало да изпитва постоянно.

Разбира се оргазмът и при мъжете е значим, само че несъмнено при тях най-малко си проличава когато той настъпи, а при дамите е малко по-сложно, pi[e flagman.bg. Все отново припомняме на дамите, че е рисково за симулират оргазъм. Но в този момент събрахме на едно място три обстоятелството за оргазма, които надали сте знаели.

Ето кои са те:

Защо дамата получава оргазъм? Вечният въпрос без явен отговор
Има доста версии за какво една жена изпитва оргазъм, само че даже сериозните учени към момента водят яростни разногласия по този въпрос. Ако с мъжа всичко е ясно - неговата еякулация съвсем постоянно е съпроводена с оргазъм, което се дължи на естествената задача на мъжа да оплоди дамата, тогава каква е същността на женския оргазъм не постоянно е ясно. Учените започнаха да учат тази реакция на женското тяло не толкоз от дълго време, само че към момента не са стигнали до консенсус по тематиката.

Оргазмът изключва мозъка
Всеки, който е претърпял ослепителен оргазъм в живота си, може да удостовери, че в пиковия миг като че ли се отдалечаваш от действителността. Всъщност в този миг част от мозъка е на практика изключена. Както изясняват учените, по време на оргазъм префронталната кора на мозъка е доста едва кръвоснабдена, заради което се губи самоконтрол и на дамата наподобява, че се отдалечава от действителността, а от време на време даже – излиза отвън тялото си (просто неописуемо усещане). След такива научни пояснения от ден на ден вярвате във фразата " оргазмът е дребна гибел ".

Оргазмът работи като болкоуспокояващо
Хубав факт! И още веднъж учените идват на помощ: те откриха, че по време на оргазъм се задействат тези елементи от мозъка, които дават отговор за реакцията на мъчителни чувства в тялото. Много дами удостоверяват, че оргазмът може да понижи интензивността на главоболието и зъбобола за към половин час. В прочут смисъл оргазмът работи като естествено болкоуспокояващо, стига самият развой по пътя към оргазъм да е също толкоз прелестен.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР