Женският ни национален отбор по волейбол се завърна тази вечер

...
Женският ни национален отбор по волейбол се завърна тази вечер
Коментари Харесай

Христина Русева: Успехът ни бе нужен за самочувствие

Женският ни народен тим по волейбол се завърна довечера в България, откакто нощес победи в Златната европейска лига с безапелационна победа на финала над Унгария. Ето какво сподели капитанката на отбора ни Христина Русева на летище " София ":

" Първо, извънредно щастлива съм, че се прибираме със златните медали, че се справихме и се преборихме за тях. Имахме някои спадове в някои мачове през целия шампионат, само че това е едно огромно израстване за подмладения ни нов тим, което е огромен плюс за бъдеще. За финала - втория гейм бе оспорван, главно поради наши неточности, които бяха от загуба на централизация. Важното е, че окопитахме и затворихме мача с 3:0. Това е огромна стъпка напред, самочувствие и израстване като централизация и самообладание, неща които би трябвало да се градят, с цел да стигнем равнището, което желаеме в бъдеще ".

" Нямаме време за отмора. Утре сутринта отпътуваме за Перу. Ще ни бъде тежко там. Турнирът е още по-сериозен и по-отговорен, само че се надявам да се приберем триумфиращи още веднъж. Знаем защо става дума, само че още не сме превключили. Нека се порадваме малко на триумфа и околните си и по-късно ще стартираме да разучаваме противниците ". Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от посрещането на волейболистките - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР