Женският национален отбор по волейбол записа четвърта поредна загуба в

...
Женският национален отбор по волейбол записа четвърта поредна загуба в
Коментари Харесай

Четвърта загуба за лъвиците в Лигата на нациите

Женският народен тим по волейбол записа четвърта поредна загуба в Лигата на нациите. В първия си мач от група 8 от втората седмица на конкуренцията състезателките на Иван Петков отстъпиха с 1:3 гейма против Полша – 25:23, 21:25, 21:25, 17:25.

Началото на мача в холандския град Апелдоорн беше доста оспорвано и обещаващо за „ лъвиците”. Те измъкнаха откриващия гейм по трагичен метод, но за жал не съумяха да надградят над представянето си. В идващите елементи полякините демонстрираха по-стабилна и изчистена от неточности игра, с което направиха цялостен поврат. Четвъртата част беше белязана от внезапен спад на съпротивителните сили измежду нашия състав, който заема последното 16-о място в генералното класиране.

Освен от Полша българските националки записаха провали преди този момент от Япония (2:3), Белгия (1:3) и Съединени американски щати (0:3). Статистиката демонстрира, че в четирите си мача дотук волейболистките ни са спечелили общо 4 гейма.

Следващият мач за националките е на следващия ден, 29 май, а противник ще бъдат домакините от Холандия. Началото е в 20,30 часа българско време. На 30 май пък е конфликтът с Бразилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР