Женският национален отбор по футбол на Канада ще играе на

...
Женският национален отбор по футбол на Канада ще играе на
Коментари Харесай

Националките на Канада ще участват на She Believes Cup въпреки бойкота си

Женският народен тим по футбол на Канада ще играе на She Believes Cup този месец в символ на митинг, само че олимпийските първенци дадоха обещание да бойкотират лагера на отбора по време на идващия интернационален прозорец на ФИФА през април, в случай че настояванията им за заслужено възнаграждение не бъдат изпълнени.
 Канадският женски народен тим стартира стачка за пари, мъжкият тим ги поддържа Канадският женски народен тим стартира стачка за пари, мъжкият тим ги поддържа
Националките на Канада организираха онлайн диалог с медиите, два дни преди да стартират шампионата на четири народи против международните първенци Съединени американски щати, което е част от подготовката им за Световното състезание тази година. " Предстои прозорец на ФИФА през април и в случай че нещата не бъдат разисквани, в случай че не бъдат поправени, няма да отидем на този лагер. Така че присъединяване на този шампионат като митинг е краткосрочно решение ", сподели капитанът на отбора Кристин Синклеър.

Преди няколко дни женският и мъжкият тим на Канада излязоха с изказвания, в които се оплакваха от съкращенията на бюджета за дамите. Двата отбора желаеха отговори от федерацията на какво се дължи всичко това. Футболните националки споделиха, че " отвратителното " противоречие сред канадските футболни стратегии за мъже и дами е станало явно предходната година в Катар, където мъжете направиха първото си присъединяване на Световно състезание за последните 37 години. Жените споделиха, че са получили поддръжка от футболистите на Канада и от женския тим на Съединени американски щати, откъдето завоюваха сходни борби за заслужено възнаграждение.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР