Женският национален отбор на България по волейбол присъства на официална

...
Женският национален отбор на България по волейбол присъства на официална
Коментари Харесай

Волейболистките на България на официална вечеря преди втория турнир от Лигата на нациите

Женският народен тим на България по волейбол участва на публична вечеря преди втория шампионат от Лигата на нациите в Хонконг. Домакините направиха блестяща гала с обичайно меню и голям брой награди. Участниците бяха приветствани от Уолфрид Сау Кей, президент на волейболната асоциация на Хонконг.

" Събитието се възобновява след четиригодишно спиране поради пандемията от КОВИД-19 - сподели Кей. - Ще станем очевидци на 16 страхотни срещи от най-високо равнище. Надявам се, че всички волейболни почитатели ще се насладят на шампионата в Хонконг. Желая на всички триумф и прелестен престой. "

В томболата България завоюва на три пъти. Петя Баракова изтегли Ipad, Мила Пашкулева взе Bluetooth колонка, а помощник-треньорът Лука Росини си потегли с нов часовник.
 
България стартира шампионата в сряда против Италия от 12 часа. На идващия ден българките се изправят против Канада (8:30 часа). На 16 юни е мачът на българския отбор против Китай (15:30 часа), до момента в който на 18 юни България среща Нидерландия (8:30 часа).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР