Женския национален отбор по волейбол на България продължава с неубедителното

...
Женския национален отбор по волейбол на България продължава с неубедителното
Коментари Харесай

Волейболните ни националки изядоха голям бой от Канада

Женския народен тим по волейбол на България продължава с неубедителното показване във втория шампионат от Лигата на нациите в Хонконг. Тимът ни, воден от Лоренцо Мичели, допусма срамна загуба от Канада -с 0:3 (15:25, 13:25, 15:25) във втория си мач от конкуренцията.


Това бе ощбо пето проваляне за " лъвиците ". Те имат и една победа и с 5 точки заема 12-о място във краткотрайното класиране. Канада записа трета победа и с три загуби и 8 точки се намира на осма позиция в таблицата.

След загубата от подмладения състав на Италия с 0:3 гейма в първия мач от шампионата, отборът ни не можа да се вдигне. " Лъвиците " още веднъж не можаха да покажат даже дребна част от опциите си. Нашите играха несигурно и с доста персонални неточности. Основният проблем идваше от недостатъци в посрещане, което се отрази на организацията на офанзивата. Сервисът ни не вървеше и въобще не успяхме да сложим даже за миг канадките напрегнат. Поражението е още по-тежко, защото бе против директен съперник за опазване на мястото в Лигата на нациите.

Канада ни превъзхождаше на всички детайли, като безусловно ни съкруши и не даде никакви шансове на отбора ни. Особено превъзходството им бе на обсада, където построиха солидна стена за българската офанзива. В първите два гейма „ кленовите листа “ направиха общо 11 точки от двата детайла, като безусловно ни „ захлупиха “. В третата част прибавиха още две точки от точки детайл, като завършиха с 14 точки от обсада.

Селекционерът Лоренцо Мичели извъртя целия състав на терена, само че нещата не се получиха. Канадките не дадоха шансове на отбора ни, като записаха крайната победа за 75 минути игра!

Канада три състезателки направиха двуцифрен брой точки, а най-резултатна в мача Кийра Ван Рик с 15 точки.

Отборът на България играе идващия си мач на следващия ден против лидeра в класирането Китай от 15:30 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР