Женски дуел за място във „Фермата: Нов свят“ ще изправи

...
Женски дуел за място във „Фермата: Нов свят“ ще изправи
Коментари Харесай

Краси и Елизабет в елиминационен дуел във Фермата

Женски двубой за място във „ Фермата: Нов свят “ ще изправи една против друга две от дребното останали дами в предаването.

В събота вечер Красимира и Бети ще се борят да защитят мястото си в шоуто по-малко от месец преди финала, предава Dir.bg.

И двете към този момент имат по един сполучлив опит на Арената за дуели, само че признават, че са обезпокоени от идната борба.

Красимира Цочева изясни решението си да избере Бети за собствен конкурент с мнението си, че британската възпитаничка не заслужава да завоюва шоуто, защото не харесва фермерския живот и се гнуси от работата в стопанството. Въпреки че в началото одобри умерено избора и думите на Краси, след това страхът от дуела, напрежението и обидата взеха връх и Елизабет Илчева написа прочувствено писмо, в което благодари на всички участници за поддръжката и хубавите им общи моменти.

Двете дуелистки получиха грандиозно изпращане от групата с лагерен огън и шумно празненство, на което специфични посетители бяха музикантите от група „ Акага “. Бутиковият им концерт се трансформира в същински празник и с помощта на осъществяването на песента на "мъдреца на предаването " Орлин Горанов – „ Светът е за двама “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР