Женски бой с шамари и агресия между две жени, две

...
Женски бой с шамари и агресия между две жени, две
Коментари Харесай

Жената на Джаферович в женски бой в центъра на София - slava.bg

Женски пердах с плесници и експанзия сред две дами, две майки, видяха столичани в центъра на София в петък, на бул. "Дондуков ". Скандалът сред брачната половинка на Ваня Джаферович - Евгения и журналистката от "Монитор " Наталия Радославова, съобщи Столица.bg. След подаден сигнал на телефон 112 от потърпевшата Радославова, Джаферович е извикана на разпит в столичното V РПУ-СДВР и е под гаранция против 1000 лева Повдигнато й е обвиняване по член 131 от Наказателен кодекс - причиняване на лека телесна щета при безчинство.

Най-страшното е, че експанзията е взела превес над майките и се раздават плесници пред очите на децата им. ЕДното е в потрес, че бият майка му, а другите две имат ч "чудесен " персонален образец от мвайка си. Инцидентът е станал рано, към 8 ч сутринта на бул. "Дондуков ". Радославова возила в колата 9-годишния си наследник към учебно заведение. На ул. "Дунав ", след кръстовището с бул. "Дондуков ", от прилежаща постройка излиза Евгения Джаферович, която водела две дребни деца със себе си. Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наоколо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата и почнала да качва децата от страната на пътното платно. Радославова натиска клаксонаа, тъй като вижда по какъв начин рисковано дамата на Джаферович качва децата си от страната на автомобилния трафик, в нарушаване на всевъзможни правила за сигурност. Футболната брачна половинка реагира прочувствено – с псувни и обидни думи и стартира да крещи, че е с деца, споделя потърпевшата Наталия Радославова.

Когато й изяснява, че би трябвало децата да са от другата страна, Евгения стартира да рита колата, отваря вратата и удря в лицето журналистката пред погледа на 9-годишния й наследник. И вместо двете дами да се схванат културно, като майки, абсурдът продължава да се вихри в обществената мрежа. Кой е крив и кой е прав ще вземат решение проверяващите в V РПУ в столицата, само че е грозно и несъответстващо случилото се. Според пост на самия Ваня Джаферович, Наталия Радославова тръгнала да гази децата му?...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР