Женската логика винаги е била мотиватор за дълбоки научни изследвания

...
Женската логика винаги е била мотиватор за дълбоки научни изследвания
Коментари Харесай

Какво се брои за изневяра според жените

Женската логичност постоянно е била мотиватор за дълбоки научни проучвания и неведнъж е пособия за развиването на човечеството. Ето и една тематика, която постоянно е раждала повече променливи, в сравнение с статистическа проферка на нулева догадка. Ако имате злата орис да бъдете във връзка, значи и ревността е съумяла да влезе във вашия дом. И тъй като една жена може да ревнува от всичко, в това число и от въздуха, предлагаме да се запознаете с всички случаи, в които вашите дейности ще се считат за безспорното кръшкане. Ето какво се считат откривателите:

1. Секстингът
Мобилните телефони, тези красиви цифрови дяволи, стартират да оферират най-различни щастливи преживявания – от стартирането до музика, до изпращането на някоя друга ваджи. Любимата процедура се брои за невярност от 82% от дамите, както и 56% от мъжете. През 2014 година се оказва, че дамите очевидно премислят своята логичност и понижават % на 68%, до момента в който мъжете падат до 51%. Очевидно всичко е наред, най-малко за избрани хора. Ако ти го направиш, подготви се за инквизицията…

2. Целувките
Имайки поради, че мъжката публика нормално не е позитивно настроена за някои форми на лигавене и съгласно 75% от господата са съгласни на тази концепция. 90% от дамите поддържат същите господа. Университетът в Мичигън е провел сходно проучване с към 456 студента и 88.7% са на мнение, че би трябвало да целуваш единствено своята жена… вероятно може и мама. За тъщата няма никакви изследвания!

3. Емоционалното привързване
… ще те трансформира в евнух. Проучване на HuffPost открива, че дамите са подготвени да режат глави (горни и долни), в случай че внезапно започнеш да споделяш с непозната за своите проблеми. Противно на всички упования, учени и психолози са пресметнали, че дамите могат да бъдат по-емоционални (офисът плаче от смях на това твърдение) от мъжете и ще одобряват отклонението на вниманието като чиста невярност. Според изчислението на учените от Мичигън – 52.4% от са декларирали, че това е невярност.

4. Вечеря с друга
Палете кладата, пригответе се за фениксови прекарвания. Споделянето на едно ястие или консумирането на спагети в жанр „ Лейди и скитника “ ще докара до химическа кастрация, рязане на носа и пиянство на отрова. 41.4% от респондентите са скочили на нож против концепцията и декларират, че тъкмо това ще ги стимулира да станат фенове на BDSM. Вечерята с другари минава за обикновено напиване, вечерята с приятелки е невярност, запомни го.

5. Установяването на контакт с някогашната
Господата от HuffPost не предлагат да правиш такива опити, тъй като могат да донесат съществени негативи. Макар и невисок % от дами (едва 26%) да го считат за неточност, ние подсигуряваме, че ще се опариш доста от тази концепция.

6. Секс за една вечер
През 2017 година Deseret News са открили, че 73% от американците считат, че сексът за една вечер е невярност. А това значи, че към 27% нямат никакви угризения от тази концепция. Виждате ли, има вяра за избран % от хората!

7. Секс за повече от една вечер
Излишно е да го обясняваме, нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР