Женската красота е постоянен обект на вдъхновение и възхищение. Жената

...
Женската красота е постоянен обект на вдъхновение и възхищение. Жената
Коментари Харесай

Какво се крие зад понятието красива жена според мъжете

Женската хубост е непрекъснат обект на ентусиазъм и удивление. Жената би трябвало да е красива - това е стандарт, който в никакъв случай няма да се промени. Нека се опитаме да разберем какво се крие зад понятието " красива жена ", съгласно мъжете.
1. Поддържана жена
 Най-женствените и привлекателни зодии Най-женствените и привлекателни зодии
Всяка жена е привлекателна по собствен метод. Вслушайте се в мнението на астролозите, тъй че вашият сексапил да ви помогне да съумеете във всяка...
Добре поддържаният външен тип самичък по себе си внушава благоговение измежду мъжете. Една дама може да го реализира с постоянна грижа за себе си, която включва освен хигиенични процедури - подкастряне, маникюр, педикюр, маски и така нататък, само че и постоянно възобновяване на дрешника и лъчение, показващото нейното задоволство от живота.
2. Жена, която се облича добре
Във усещането на мъжете, дамата постоянно ще бъде красива, в случай че има изразена женска същина - грижи се за себе си и за външния си тип. Повечето мъже харесват дами, облечени с усет, които не наподобяват вулгарно. Анцузите, безформените дънки и сходни тоалети, не провокират удивление измежду представителите на мощния пол.
3. Красиво лице
Яркият грим по никакъв метод не се вписва в мъжката визия за красива жена. Ето за какво доста мъже споделят, че не обичат гримираните дами. Но в случай че се гримирате вярно, мъжът може даже да не осъзнае, че сте употребявали грим. Какво значи верен грим? Този, който ви прави по-млади, по-свежи и по-привлекателни. Това е лекият грим, който ви оказва помощ да прикриете несъвършенствата и да наблегнете достолепията на лицето си. Както всяко друго изкуство, изкуството на грима има свои лични закони и техники. Познавайки ги, всяка жена може да се преобрази за броени минути. 
 10 черти на идеалната жена съгласно класацията на мъжете 10 черти на идеалната жена съгласно класацията на мъжете
Сигурно всяко момиче се чуди дали е привлекателно в очите на мъжете. Трудно е да се отговори еднопосочно на подобен въпрос. Но социологиче...
4. Усмихнатата жена
Усмивката е най-силното оръжие на дамата. Мъжете виждат и ценят дамите, които се усмихват. Искри в очите и очарователна усмивка ще ви създадат освен по-красиви, само че и по-желани.
5. Жена, която не е прекомерно слаба
Мъжете рядко го признават, само че бъдете сигурни, че ще предпочетат по-закръглена жена пред прекомерно слаба хубавица.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР