Жените в ГЕРБ са доказали през годините своята работоспособност, решителност

...
Жените в ГЕРБ са доказали през годините своята работоспособност, решителност
Коментари Харесай

Цветанов в с. Малък Поровец: Жените на ГЕРБ са доказали качествата си на управленци

Жените в ГЕРБ са потвърдили през годините своята продуктивност, увереност и качества на управленци. Това съобщи в село Малък Поровец (община Исперих, област Разград) ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. Там той взе участие във форума "Толерантност, почитание и поддръжка ", проведен от ГЕРБ-Разград. В него се включиха над 650 дами от област Разград, които дискутираха тематиките за сполучливата интеграция в обществото на дамите, равноправието сред половете, кариерното израстване и ролята на дамата като човек, който построява персони у нашите деца. На събитието бяха още ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, националният представител Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила, регионалният координатор на ГЕРБ-Разград доктор Валентин Василев и регионалният шеф на Разград Гюнай Хюсмен.

Цветанов посочи, че дамите от ГЕРБ заемат високи постове в Европейския парламент и Комисия, в законодателната, в изпълнителната и в локалната власт.

Председателят на ПГ на ГЕРБ уточни, че дамите с уменията си да бъдат балансьор в сложни и решителни моменти, да оферират съответни и практични решения към този момент над 10 години се постановиха като незаместим фактор в ръководството на страната.
„ Пожелавам ви да бъдете грижовни майки и дами, тъй като силата в една къща я носят дамите. Бъдете сполучливи, любящи и знайте, че когато и да е може да разчитате на нас “, обърна се Цветанов към дамите.

Заместник-председателят на ГЕРБ прикани на частичните локални избори на 20 май всички да поддържат претендента на ГЕРБ за кмет на Лозница Ниязи Ниязиев. „ Той е верният избор, а общината има потребност от едно ново начало, което ще й даде подтик за развиване “, добави Цветанов.



„ Днес, 11 май, е празник на Светите братя Кирил и Методий. Доколко ние обаче остойностяваме просветителското дело? Ролята на дамите, създавайки и отглеждайки живот, е да му дадат вярната посока. Няма по-голям смисъл от това да инвестираш във възпитанието и образованието на децата “, сподели ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова. „ Смисълът е да ги създадем положителни хора, а майката е тази, която с любовта и отношението си дава обръщение на детето какъв човек би трябвало да бъде “, безапелационна бе тя.

„ Преди ни плашеха, че ГЕРБ е партия, която като пристигна на власт за нас ще стане ужасно. Аз съм образец, че те дават късмет на всеки “, бяха думите на Гюнай Хюсмен – регионален шеф на Разград.

Народният представител от ГЕРБ-Разград Десислава Атанасова напомни осъществените инфраструктурни, просветителни и културни планове, които са факт с помощта на ръководството на държавното управление на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. „ Сигурна съм, че дружно ще реализираме високи резултати и ще превърнем местата, в които живеем, в по-красиви и добре устроени “, акцентира Атанасова и прикани да бъдем по-толерантни и да загърбим разликите, тъй като единствено единни ще реализираме разцвет.

На собствен ред кметът на Разград и регионален координатор на ГЕРБ доктор Валентин Василев благодари на Цветан Цветанов за поддръжката, която държавното управление оказва на региона.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР