Жените ще влязат в ролята на истински командири, чиито заповеди

...
Жените ще влязат в ролята на истински командири, чиито заповеди
Коментари Харесай

Тактическа игра за комуникация в последното изпитание за жените в „Един за друг”

Жените ще влязат в ролята на същински командири, чиито заповеди мъжете ще би трябвало прецизно да извършват, с цел да победят в новия епизод на фамилната конкуренция „ Един за различен “. Шестте двойки посрещат последната седмица с самостоятелни игри за мъже и дами, а краткотрайни водачи в генералното класиране са Виктория и Явор с близо 69 000 лева Последни към този момент са Викси и Георги, които обаче са твърдо решени да избегнат номинацията. Ще се оправят ли или предизвикването ще се окаже непостижимо за тях, не пропускайте на следващия ден вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Във финалната женска игра за сезона дамите ще влязат в ролята на кукловоди на своите половинки, които напълно ще зависят от тях. Мъжете ще бъдат със завързани очи и ще би трябвало да преодолеят всевъзможни трудности, с цел да обезвредят бомба, която заплашва обичаната им, освен това за несъмнено време. Кой от детайлите ще затрудни всички дами? Ще има ли спечелили и коя двойка ще застане отпред след първото тестване за седмицата, гледайте тази сряда в новия епизод на „ Един за различен “.
 
 Един за различен

Последното предизвикателство за мъжете ще провокира същински прилив на адреналин, тъй като кавалерите ще се качат на цели 40 метра височина. При рискови условия мъжете ще се впуснат в дълбокото в търсене на отговори на три елементарни въпроса. В кулминационната точка от играта мъжете ще би трябвало проявят същинска храброст и да подхващат бънджи скок. Как ще реагират дамите? Кой ще се осмели и ще има ли отказали се, очаквайте в четвъртък от 21:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете на „ Един за различен “, и формалния на предаването.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР